top of page
Image by Hu Chen

TANZANIA & ZANZIBAR

WANNEER

juni - maart

TIJDSVERSCHIL

CET + 2u

MUNT

Shilling

HOOFDSTAD

Dodoma

VLIEGTIJD

12 uur

WELKOM IN TANZANIA & ZANZIBAR

DE SAFARI PLEK BIJ UITSTEK

Tanzania is één van de meest indrukwekkende Afrikaanse landen met een spectaculair wildbestand. Het is dé plek voor die onvergetelijke safari ervaring. Er zijn vele nationale parken en reservaten waarvan Serengeti en de Ngorongoro-krater de meest bekende zijnMet een diameter van zestien kilometer wordt de Ngorongoro-krater beschouwd als het achtste wonder van de natuurlijke wereld en er zijn aanwijzingen dat deze ongeveer drie miljoen jaar oud is. Tegenwoordig maakt de dramatische achtergrond, samen met de rijkdom en het dierenleven - zo'n 25.000 dieren - de krater tot een van de meest opwindende locaties van Tanzania. De uitgestrekte vlakte van de Serengeti is een podium voor de spectaculairste natuurshow op aarde, 'The Great Migration'.  Een echt niet te missen ervaring voor uw bezoek aan Tanzania.

LAKE MANJARA

Gelegen aan de voet van de Great Rift Valley, vindt u het minder bekende Lake Manyara National Park. Dit park is bekend om de boomklimmende leeuwen en grote zwermen roze flamingo's. Hier behoren safari's rond het meer, kanosafari's en boottochten tot de mogelijkheden. Het buitengewoon vogelleven maakt deze plek wereldberoemd.

KILIMANJARO

Willen jullie echt iets anders doen? Een beklimming van de Kilimanjaro zorgt voor een ongelooflijke ervaring. Uiteraard is het uitzicht hierop tijdens uw safari ook al best impressionant!

HET PARADIJS VAN ZANZIBAR

Na onvergetelijke dagen in de bush, is het tijd om te ontspannen en echt tot rust te komen - een korte vlucht naar Zanzibar brengt u naar dit idyllische paradijs voor een onvergetelijke strandvakantie. Een perfecte afsluiter voor uw safari​. Voor diegenen met nog zin in avontuur, ga het binnenland van Zanzibar in om de mangrove- en bosecosystemen in het Jozani-reservaat te verkennen, of snuif de geschiedenis en cultuur op in de straten van Stone Town.

Image by Jason Hafso

REIZEN OP UW MAAT

UNIEK EN PERSOONLIJK

Interesse in een reis naar Tanzania & Zanzibar? Vraag nu uw offerte aan! Uiteraard zijn de rondreizen op onze website slechts voorbeelden en dienen in eerste instantie ter inspiratie. Al onze reizen passen wij namelijk aan op uw maat. Daarom is elke reis die u bij Golden Cactus Travel boekt een unieke en persoonlijke belevenis!

EXPERIENCES

bottom of page