TANZANIA EN KENIA

INTERNATIONALE GROEPSREIS

Hoogtepunten van Tanzania en Kenia in 14 dagen

Met de hoogtepunten van de Kenia en Tanzania avontuurlijke tour laten we je verbluft achter ​​terwijl je door Kenia en de meest gerenommeerde nationale parken van Tanzania reist. In Oost-Afrika beleef je een epische safari-ervaring! Om dit epische avontuur te beginnen, maken we de oceaanreis naar het eiland Zanzibar. Watersport is aan de orde van de dag en Nungwi biedt vissen, snorkelen, duiken en een verscheidenheid aan oceaansafari-opties. Je hebt voldoende gelegenheid om wat eilandherinneringen te creëren. Huur een scooter en ontdek de vele attracties die worden aangeboden of ontspan gewoon op het strand en geniet van de zon. Voor we afscheid nemen van het eiland verkennen we de bezienswaardigheden van Stone Town, de rijke geschiedenis en levendige markten zijn enkele hoogtepunten van elk bezoek aan Zanzibar. Naar het noorden reizen we door de noordelijke regionen van Tanzania en komen we aan in Arusha, ons startpunt voor de Serengeti. Deze tour is inclusief (een optionele) 3-nachten camping excursie naar het Serengeti National Park en Ngorongoro Crater! We bezoeken ook Lake Nakuru National Park en voordat onze tour eindigt in Nairobi bezoeken we het Nairobi Giraffe Center, gevolgd door een game drive door het Nairobi National Park.

WANNEER

juni - maart

VANAF

€ 2285 p.p (excl. vlucht)

DUUR

14 dagen

REISTIJD

12,5 uur

Programma:

​Dag 1: Zanzibar

Nadat u kennisgemaakt heeft met de gidsen, vertrekken we met de ferry naar Zanzibar. Bij aankomst beginnen we aan de bekende Spice Tour. Na de tour trekken we naar Nungwi, de meest noordelijke regio van het eiland. Hier verblijven we 2 nachten. Hier brengt u tijd door op de prachtige stranden en kan u een van de vele activiteiten doen die er aangeboden worden. Als u niet gekozen heeft voor de excursie naar Zanzibar, verblijft u de volgende 3 nachten in Bagamoyo.

Verblijf: Amman Bungalows, lunch & diner

Dag 2: Zanzibar

Vandaag heeft u keuze tussen verschillende activiteiten. U kan er voornamelijk geweldige watersporten doen zoals snorkelen, duiken, visexcursies en safari’s op zee. Welke activiteiten u ook kiest, u zal er gegarandeerd mooie herinneringen aan overhouden. Huur en scooter en ga op verkenning op het eiland of ontspan op het strand terwijl u een mooi kleurtje krijgt.

Optioneel: Visexcursies, snorkelen, duiken, bezoek aan het schildpadreservaat, uitstappen naar de dorpen, Jozani Forest enz.

Verblijf: Amman Bungalows, ontbijt & diner

Dag 3: Zanzibar

We laten Nungwi achter ons en reizen door naar Stone Town. Deze levendige havenstad heeft een rijke geschiedenis. De locatie was namelijk zeer belangrijk voor de slavenhandel en de kruidenhandel. De volgende ochtend gaat u naar Dar es Salaam.

Verblijf: Ocean View Hotel, ontbijt & diner

Dag 4: Dar es Salaam - Bagamoyo

Deze ochtend is er tijd om Stone Town verder te verkennen. De rijke geschiedenis en de drukke markten zijn een van de absolute hoogtepunten van Zanzibar. Nadien keren we met de ferry terug naar de haven van Dar es Salaam. Van daaruit gaan we met de truck naar Bagamoyo, waar we zullen overnachten.

Verblijf: Bagamoyo Travellers Lodge, ontbijt & diner

Dag 5: Arusha

Deze ochtend rijden we door het noorden van Tanzania naar de bruisende stad, Arusha. Dit gebied herbergt onder andere Serengeti Nationaal Park, de Ngorongoro Krater en de Kilimanjaro. Als u het Serengeti Excursion upgrade pakket geboekt heeft, zal u vanavond door uw lokale gids geïnformeerd worden over wat er u de komende dagen te wachten staat.

Verblijf: Endoro Lodge, ontbijt, lunch & diner

Dag 6: Karatu

Hoewel dat Karatu niet ver gelegen is van Arusha, brengen we vandaag het meeste tijd door in de buurt van de Ngorongoro Krater. Bij aankomst in Karatu zal de gids u meer uitleg geven over het bezoek aan de Ngorongoro Krater de volgende dag. De stad is ideaal gelegen waardoor u kan deelnemen aan de vele activiteiten die er in de regio te doen zijn. (optioneel).

Verblijf: Kudu Lodge, ontbijt, lunch & diner

Dag 7: Ngorongoro Krater

U wordt vroeg in de ochtend opgehaald van het kamp en vervoerd naar de Ngorongoro Krater. We spenderen bijna de hele dag op de bodem van de krater waar we op zoek gaan naar de wilde dieren. In de namiddag keren we terug naar Karatu.

Verblijf: Kudu Lodge, ontbijt, lunch & diner

Dag 8: Karatu

Vandaag bent u vrij om te ontspannen in het kamp of om deel te nemen aan diverse activiteiten die de accommodatie aanbiedt. Zo is er de mogelijkheid om de nabijgelegen dorpen of Lake Manyara Nationaal Park te bezoeken. De activiteiten dienen onmiddellijk bij aankomst in Karatu geboekt te worden.

Verblijf: Kudu Lodge, ontbijt, lunch & diner

Dag 9: Arusha

We keren vandaag terug naar Arusha, waar we ons weer aansluiten bij de reizigers van het Serengeti upgrade pakket. U krijgt de gelegenheid om uw geweldige belevenissen in Serengeti en de Ngorongoro Krater te delen met de rest van de groep.

Verblijf: Endoro Lodge, ontbijt, lunch & diner

Dag 10: Kenia - Nairobi

’s Ochtends steken we de grens over naar Kenia waarna we doorreizen naar Nairobi. Ontbijt & lunch.

Dag 11 en 12: Masai Mara Natuurreservaat

Om 07u00 vertrek vanuit het Sentrim Boulevard Hotel. We verlaten de hoofdstad Nairobi en reizen verder naar Masai Mara, bekend voor zijn eindeloze vlaktes en wilde dieren. Op dag 11 volgt er een volledige dag safari in het park waar u de ‘Big Five’ (leeuw, luipaard, buffel, neushoorn en olifant) kan waarnemen.

Verblijf: Masai Mara Camp

Dag 13: Lake Nakuru Nationaal Park

We beginnen de dag vroeg en genieten van een laatste safari door Mara alvorens we ons begeven naar het Nakuru Nationaal Park, waar we een safari in de namiddag doen. Het Nakarumeer is de thuisbasis van grote populaties vogels en ander wildleven.

Dag 14: Nairobi

Vroeg in de morgen reizen we naar Nairobi waar we het Nairobi Giraffe Centre bezoeken, gevolgd door een game drive door het Nairobi Naitionaal Park. Je rondreis eindigt in de namiddag na het bezoek aan het Nairobi Naitionaal Park.

Inbegrepen:

 • Alle overnachtingen en activiteiten volgens programma

 • Maaltijden: 13 x ontbijt, 9 x lunch, 12 x avondmaal

 • Transport in avontuurlijke truck

 • Alle parkgelden volgens programma

 • Hoogtepunten volgens programma

 • Diensten van professionele crew

Niet inbegrepen:

 • Internationale vluchten

 • Pre- en postovernachtingen

 • Maaltijden en dranken die niet in het programma vermeld worden

 • Optionele activiteiten

 • Fooien en persoonlijke uitgaven

 • Visumkosten

 • Annulatie- en bijstandsverzekering

 • Activiteitenpakket:

 • Extra kost: €655 p.p.

 • 4-daagse kampeerexcursie Serengeti.

 • Nairobi Nationaal Park & Giraffe Centre.

In samenwerking met Live to Travel
Programma onder voorbehoud van bevestiging

Juridisch | Privacy Policy

©2018 Golden Cactus Travel BVBA

BE 0689.679.304