top of page
zanzibar zuri aerial beach.jpg

THE RESIDENCE ZANZIBAR*****

Verscholen tussen 32 hectare palmboomplantage zet The Residence nieuwe normen voor comfort en luxe aan de zandstranden van Zanzibar. Dit op Afrika-Omani geïnspireerde hotel ligt aan een kilometerslang tropisch strand. Als de zee u niet meteen verleidt, stap dan op de fiets en verken de omgeving!

LIGGING

In het zuiden van Zanzibar, aan een hagelwit zandstrand en omringd door palmbomen. Op 55 minuten rijden van de luchthaven en de hoofdstad Stone Town.

ACCOMMODATIE

De 66 villa's zijn luxueus ingericht in een hedendaags, stijlvol interieur met Afrikaanse accenten. Er zijn zes categorieën: 34 luxe garden pool villa's, 13 luxe ocean front pool villa's, 11 prestige ocean front pool villa's, vijf frangipani garden pool villa's, twee frangipani ocean front pool villa's en één presidential ocean front villa. Alle villa's beschikken over een privé zwembad met zonnedek.

ETEN EN DRINKEN

"The Dining Room" is het hoofdrestaurant open van 07:00 tot 22:30 met internationale gerechten en lokale specialiteiten. "The Pavilion" serveert Oosterse en Mediterrane gerechten. Salades, verse visgerechten en pasta worden ook geserveerd op het strand of aan het zwembd. Een privé diner kan georganiseerd op het terras van uw villa. In "The Dining Room Bar" kan u genieten van een verkoelende bries en verfrissende cocktails met zicht op het strand.

bottom of page