TANZANIA

INTERNATIONALE SAFARI

Tanzania Highlights

7-daagse internationale safari

max 6 personen/voertuig

Tanzania is dé plek voor safari's, met haar grote populatie aan wild en haar schitterende nationale parken. Tijdens deze reis zult u verschillende hoogtepunten aan doen van dit geweldige land en maakt u verschillende safari's in maar liefst twee nationale parken, het Serengeti National Park en het Lake Manyara National Park.

Wellicht spot u de 'Big Five' in het Serengeti National Park! Daarnaast brengt u een bezoek aan de Ngorongoro krater waar het bulkt van de wilde dieren. Ook gaat u naar de bijzondere Olduvai Kloof waar fossiele resten van de eerste mens zijn gevonden! U sluit de reis af in Arusha. Voel u vrij om de reis te verlengen met een strandverblijf in Zanzibar of Mombasa.

WANNEER

juni - maart

VANAF

€ 2395 p.p (excl. vlucht)

DUUR

7 dagen

REISTIJD

12,5 uur

Voorgesteld Programma:

Dag 1: Arusha

Bij aankomst op de internationale luchthaven Kilimanjaro wordt u verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger die u naar het hotel brengt. Rest van de dag vrij om de bruisende stad te ontdekken of uit te rusten.

Verblijf in Mount Meru Hotel, ontbijt

 

Dag 2: Arusha - Karatu

Na de lunch vertrekt u naar de lodge in Karatu dat aan de rand van het Ngorongoro Conservation Area ligt. De krater is een ingestorte vulkaan met een diepte van 600 m en een oppervlakte van 250 km² met één van de hoogste concentraties van dieren in Afrika.

Verblijf in Ngorongoro Farm House, vol pension

Dag 3: Ngorongoro

Vandaag daalt u af naar de bodem van de krater voor een ganse dag safari met picknick lunch. Het bulkt er van de wilde dieren: leeuwen, olifanten, luipaarden, zebra’s, neushoorns, buffels, nijlpaarden, apen en verschillende vogelsoorten.

Verblijf in Ngorongoro Farm House, vol pension

 

Dag 4: Ngorongoro - Serengeti

Na het ontbijt rijdt u naar de Olduvai Kloof, een belangrijke prehistorische vindplaats van fossiele resten van de eerste mens. Vervolgens gaat de reis verder naar het Serengeti Nationaal Park, wereldbekend om de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s.

Verblijf in Serengeti Sopa Lodge, vol pension

 

Dag 5: Serengeti

Een volledige dag safari met picknick lunch op zoek naar de ‘Big Five’ (leeuw, luipaard, buffel, olifant en neushoorn) in de uitgestrekte vlaktes van het Serengeti Nationaal Park.

Verblijf in Serengeti Sopa Lodge, vol pension

Dag 6: Serengeti - Lake Manyara

U vertrekt vandaag naar het Lake Manyara Nationaal Park, gelegen aan de voet van de Great Rift Valley. Het park is bekend om de boomklimmende leeuwen en grote zwermen roze flamingo’s. Safari na lunch in de lodge.

Verblijf in Kirurumu Tented Lodge, vol pension

Dag 7: Lake Manyara - Arusha

Na het ontbijt vertrekt u terug naar Arusha waar u de safari afsluit met een heerlijke lunch. Vervolgens heeft u een transfer naar de luchthaven. Of u kan uw vakantie verlengen met een strandverblijf in Zanzibar of Mombasa. Wij werken graag een voorstel voor u uit.

*Minimum aantal deelnemers: 2. Vertrek elke dinsdag vanuit Arusha.

Inbegrepen:

 • Luchthaventransfers

 • Transport in 4x4 safarivoertuigen

 • Alle overnachtingen op basis van vol pension, behalve dag 1

 • Mineraal water (2 flessen 500 ml per persoon per dag)

 • Alle safari’s en entreegeld voor de nationale parken

 • Engelstalige gids/chauffeur

Niet inbegrepen:

 • Internationale vluchten

 • Overige maaltijden en dranken

 • Alle persoonlijke uitgaven

 • Fooien voor chauffeur, gids, etc

 • Annulatie- en bijstandsverzekering

In samenwerking met Live to Travel
Programma onder voorbehoud van bevestiging

Juridisch | Privacy Policy

©2018 Golden Cactus Travel BVBA

BE 0689.679.304