top of page
Image by chrissie kremer

SERENGETI PIONEER CAMP****

Serengeti Pioneer Camp is gelegen in Zuid-Centraal Serengeti en is ideaal gelegen om een superieure toegang te bieden tot de jaarlijkse migratie en de 'Big 5' met een prachtig uitzicht op de Moru Kopjes, het Magadimeer en de eindeloze vlaktes.

Als eerbetoon aan de mobiele kampen van de jaren 1930, een tijd waarin een Afrikaanse safari echt een reis naar het onbekende was, combineert Serengeti Pioneer Camp de 'zero footprint' en de nabijheid van de natuur tot een onmiskenbaar onderscheidend en echt individueel aanbod.

LIGGING

In het zuiden van het Serengeti Nationaal Park, met uitzicht op de uitgestrekte vlaktes, de rotsformaties van Moru Kopjes en Lake Magadi. Op 48 km (50 min.) van Seronera.

ACCOMMODATIE

Serengeti Pioneer Camp bestaat uit twaalf luxetenten, die allemaal een eigen badkamer hebben met een spoeltoilet, een wastafel en douches, en is ontworpen om het beste van een lang vervlogen tijdperk op te roepen, maar zeker niet te vergeten.

FACILITEITEN

Wasserijservice, universele adapter, butlerservice, sterrenkijker en verrekijker. Het tentenkamp is gericht op duurzaamheid: zonne-energie, seizoensgebonden lokale producten en geen ecologische voetafdruk. In de eettent wordt zowel het ontbijt als het avondmaal geserveerd. Ook dineren bij het kampvuur is mogelijk. Lunch wordt meestal genoten tijdens de safari in de wildernis.

bottom of page