top of page
zanzibar zuri aerial beach.jpg

WHITE SAND LUXURY VILLAS*****

White Sand Luxury Villas & Spa is een waar architectonisch pareltje. Het is tevens de thuisbasis van enkele van de mooiste, en grootste, villa's met privé zwembad op het eiland Zanzibar. White Sand Luxury Villas & Spa besteedt verder veel aandacht aan het beperken van de ecologische voetdruk. Het beschikt verder over een glorieus strand ideaal voor kitesurfen. 

LIGGING

Het hotel is omgeven door tropische tuinen en ligt aan het Paje strand, aan de zuidoostkust van het eiland.  De luchthaven van Zanzibar bevindt zich op een klein uurtje rijden.

ACCOMMODATIE

De 11 prachtige villa's kijken allen richting de zee en beschikken over een privé zwembad. Ze hebben twee aparte ruimtes - een woonkamer met een lichte en luchtige lounge en eetkamer gedeelte, de andere met een slaapkamer, dressing, badkamer met regendouche en buitenbad. De ruimtes zijn met elkaar verbonden door een tuin met terras en privé zwembad . In de Beachfront Villas ligt uw zwembad direct aan het zand, en beschikt over een tuin en terras. Daarenboven is er een buitentrap die leidt tot een eigen dakterras met ligbedden, ideaal om te ontspannen. Familie villa's hebben twee en-suite slaapkamers.

FACILITEITEN

Het exclusieve White Sand Zanzibar is de eco-vriendelijke visie van één van de meest gerenommeerde architecten van Oost-Afrika, prachtig ontworpen om te passen bij de natuurlijke omgeving. Er is hier een sterke focus op duurzaamheid, want het hotel wordt aangedreven door zonne- en windenergie, en heeft een eigen waterbron en recyclagebeleid om ervoor te zorgen dat uw luxe geen schade berokkent aan het milieu.

 

Het stijlvolle restaurant kijkt uit over het grote zwembad en serveert een internationaal menu met lokale smaken. Ga voor extra privacy door te dineren in uw private villa. Er is een tropisch kuuroord in een rustige omgeving met watervallen, een stoombad en een sauna, waar de therapeuten gebruik maken van lokale producten van kokosnoot tot aan kruiden. De kalme wateren van het Paje strand bieden één van 's werelds beste plekken om te kitesurfen (van half december tot maart en half juni tot september), en het resort heeft een eigen high-end watersportcentrum.

bottom of page