top of page
Image by chrissie kremer

NGORONGORO FARM HOUSE***

Beleef de legendarische sfeer van vroeger op een koffieplantage in koloniale stijl. Met de hand gevlochten rieten daken, ruime veranda's en koloniale interieurs op Ngorongoro Farm House, een klein en exclusief hotel gebouwd op een koffieplantage van 500 hectare. Maak een wandeling rond de boerderij om de dagelijkse activiteiten te overdenken, ontspan in de geurige tuinen of geniet van de spectaculaire zonsondergangen met de Oldeani-vulkaan als achtergrond.

Een prachtige tussenstop tijdens een safari op het noordelijke circuit van Tanzania en een bevoorrechte plek van waaruit men de krater kan bezoeken of kan genieten van activiteiten zoals een wandelsafari naar de vulkaan of excursies naar het Eyasi-meer in de Riftvallei, dat nog steeds door de Hadzabe-stam wordt bewoond.

LIGGING

Ligt in een landelijke omgeving met uitzicht op de Oldeani vulkaan, vlakbij het dorpje Karatu en op slechts 5km van de ingang van de Ngorongoro krater. Lid van de groep Tanganyika Wilderness Camps.

ACCOMMODATIE

50 ruime kamers, waarvan 19 met twin bedden, 23 met kingsize bed en 8 triple kamers. Mogelijkheid om zes kamers met tussendeur te gebruiken. Alle kamers hebben een badkamer met douche, zithoek en een veranda met mooi uitzicht op de vallei.

FACILITEITEN

Zwembad, verzorgde tuin, internetcafé, ruime lounge en terras, souvenirwinkel, wasserijservice, transfer van en naar Arusha. Het restaurant biedt internationale gerechten die zijn klaargemaakt met verse producten van de boerderij. Kleine bar bij het zwembad. Begeleide wandelingen in de Ngorongoro krater, mountainbiken, bezoek aan de boerderij, trektocht met een Masaï gids, massages, vogelobservatie.

bottom of page