OVER ONS

ONS CONCEPT

EXPERIENCE TRAVEL

Golden Cactus Travel moderniseert maar behoudt het originele concept ‘reisbureau’ zonder één reisbeleving uit te sluiten. Een mix van ontspanning, luxe, gastronomie, avontuur en cultuur staan centraal. Het doel is dan ook om de klanten een ultieme reiservaring te bezorgen. Iedereen is welkom bij Golden Cactus Travel en de slogan is 'Experience Travel' want reizen moet vooral een leuke belevenis zijn waarvan de herinnering het beste souvenir is. Naast de klassieke touroperators en de meer à la carte spelers, kunnen klanten bij Golden Cactus Travel terecht voor op maat gemaakte vakanties van A-Z. Wij helpen ook bedrijven of zelfstandigen met hun zakenreizen en incentives. Dit alles is terug te vinden binnen een modern en gezellig reisbureau, in het bruisende winkelcentrum van Tremelo. Onze klanten kunnen hun ter plaatse laten inspireren in de 'huiskamerhoek' met een lekkere koffie of online op de website, Facebook- of Instagrampagina.

DE MEERWAARDE

EXPERTISE EN BETROUWBAARHEID

Er zijn verschillende redenen waarom het reisbureau het uitverkoren boekingskanaal is: face to face contact tussen echte mensen, je wint tijd, krijgt advies op maat en kiest voor een vakantie zonder zorgen van bij de start. En zeer belangrijk: wettelijke bescherming, in tegenstelling tot veel online-reisaanbieders. Onze expertise wordt aangevuld met advies van zorgvuldig uitgekozen partners die elk hun niche zeer goed kennen. 

 

Golden Cactus Travel is lid van de Vlaamse Vereniging van Reisbureaus (VVR). Dit is een beroepsvereniging die ten dienste staat van haar leden-reisbureaus, maar ook de belangen van de reiziger behartigt. Als lid moeten wij voldoen aan de wetgeving en beschikken over een verzekering financieel onvermogen en burgerlijke aansprakelijkheid/professionele aansprakelijkheid. Op deze manier is onze klant ervan verzekerd zonder zorgen te kunnen reizen. Hieronder vind je de logo's hiervan terug.