top of page
Image by Geio Tischler

INDONESIË

WANNEER

april - okt

TIJDSVERSCHIL

CET + 6u

MUNT

Indonesische Roepie

HOOFDSTAD

Jakarta

VLIEGTIJD

17 uur

WELKOM IN INDONESIË

VEELZIJDIGE SCHOONHEID

Indonesië is de grootste archipel ter wereld, met meer dan 150 miljoen inwoners. Het telt meer dan 13.000 eilandjes, waarvan 5 grote en waarvan er slechts 6000 bewoond zijn. Sumatra, Java, Sulawesi, Kalimantan en Irian zijn de grootste, Bali het bekendste. Het is een zeer gastvrij land, dat onafhankelijk is sinds 1945, met een rijk cultureel verleden, eindeloze exotische stranden en een weelderige tropische plantengroei. Op Java ligt de hoofdstad, Jakarta, een wereldstad met vele bezienswaardigheden. Jogyakarta is dé must tijdens uw bezoek aan Indonesië, met de niet te missen Borubudur tempel. Ideaal is een rondreis Java en Bali te doen, waarbij u een schitterende rondreis kan combineren met een strandvakantie in één van de mooie luxe hotels. Ook uitbreidingen naar bijvoorbeeld Torajaland of centraal Java zijn zeer aan te raden. Indonesië is één van de mooiste landen die er zijn, zeker een bezoek waard!

BALI: HET EILAND VAN DE GODEN

Voor elke levensgenieter wacht hier een unieke ervaring: een verrassende hindoecultuur, een sublieme natuur en exotische stranden. Ontdek de vele tempels, kleurrijke ceremoniën en intrigerende offerrituelen. Verwen uzelf met een typisch Balinese massage of leer duiken… Geniet met volle teugen van de verfijnde oosterse gastronomie en de beminnelijke gastvrijheid.

HET CULTUREEL CENTRUM VAN UBUD

Kilometers aan glooiende rijstvelden, lange rijen tropische palmbomen en kronkelende riviertjes omsingelen Ubud. In deze bruisende stad in Centraal-Bali vindt u de perfecte balans tussen cultuur en natuur. Het verrassend bosrijke centrum heeft talloze kunstgaleries, yogazalen, boetiekwinkeltjes en sterrenrestaurants, waar u met gemak uren rondslentert. De afwisselende stad trekt dan ook een breed publiek. 

DE ZONOVERGOTEN KUSTEN

Elke badplaats heeft zijn eigen apart karakter en publiek. De aaneengegroeide agglomeratie Tuban-Kuta-Legian-Seminyak is de levendigste vakantiezone in Bali. Uitgebreide shoppingsmogelijkheden, talrijke cafés en een bruisend uitgangsleven zijn hier alomtegenwoordig. Toeristisch, maar toch Balinees. Het authentiekere Jimbaran charmeert met zijn vis- en grillrestaurantjes en het vredige strand van Sanur nodigt uit om te onthaasten, samen met de lokale bevolking en de vele vissers. Nusa Dua is dan weer het watersportparadijs bij uitstek!

Image by Kevin Zhang

REIZEN OP UW MAAT

UNIEK EN PERSOONLIJK

Interesse in een reis naar Indonesië? Vraag nu uw offerte aan! Uiteraard zijn de rondreizen op onze website slechts voorbeelden en dienen in eerste instantie ter inspiratie. Al onze reizen passen wij namelijk aan op uw maat. Daarom is elke reis die u bij Golden Cactus Travel boekt een unieke en persoonlijke belevenis!

EXPERIENCES

bottom of page