top of page
Image by Geio Tischler

BELMOND JIMBARAN PURI*****

Aankomen bij Belmond Jimbaran Puri is als het ontdekken van een geheime tuin. De huisjes en villa's zijn voorzien van lokale materialen zoals bamboe, teakhout en alang-alang riet. Het overloopzwembad ligt direct aan het strand en is gemaakt van Javaanse steen die in het zonlicht glinstert als smaragd. Echte schoonheid, echte vriendelijkheid en diepe rust zijn in overvloed aanwezig.

LIGGING

Omzoomd door de ongerepte jungle, met de oceaan op de achtergrond en de tropische tuinen als decor, is dit luxehotel in Balinese stijl opgetrokken in harmonie met de omgeving. Het gebruik van lokale materialen, het in het oog springende overloopzwembad, de oprechte vriendelijkheid en relaxte sfeer zorgen voor een aangenaam geheel. Belmond Jimbaran Puri ligt langs de baai van Jimbaran, op 15 minuten rijden van de gebieden Kuta en Nusa Dua, en op 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van Denpasar. Een perfecte afsluiter of begin van uw reis in Bali.

ACCOMMODATIE

De accommodatie in Belmond Jimbaran Puri biedt een idyllische ontsnapping aan het strand. De interieurs zijn voorzien van koele marmeren vloeren, teakhout en hoge balkenplafonds. De badkamers zijn voorzien van een verzonken terrazzobad en dubbele ijdelheid. Buiten is uw beschutte terras of houten dek omgeven door weelderige bloemen. Belmond Jimbaran Puri biedt ruime bungalows in Balinese stijl en villa's met ommuurde terrassen en badkamers binnen en buiten. Elke vrijstaande accommodatie van Belmond-Jimbaran Puri Bali heeft een rieten dak, een grote marmeren of natuurstenen badkuip en een dubbele wastafel. Sommige huisjes zijn uitgerust met een eigen zwembad.

FACILITEITEN

Mooi overloopzwembad met zonneterras, kinderzwembad en prachtig zandstrand. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies zoals kajakken, jungletochten, sunset cruises, kooklessen, temple experiences en bezoek aan de vismarkt van Jimbaran. Verzorgde spa met yoga, tai chi, meditatie, ayurvedische behandelingen, jacuzzi, massagepaviljoenen, verschillende kuren en massages. Poolbar en twee uitstekende restaurants met Mediterrane en lokale specialiteiten. Het Nelayan Restaurant is geopend voor zowel lunch als diner en serveert zeevruchten en Frans-mediterrane gerechten. U kunt aan het strand dineren. Het Tunjung Café biedt een Amerikaans ontbijtbuffet. 's Avonds kunt u er genieten van Indonesische specialiteiten. Lichte snacks en drankjes zijn verkrijgbaar in de Puri Bar. Belmond Jimbaran Puri biedt vervoer aan van transportmiddelen en roomservice.

bottom of page