top of page
Image by Une fille en vadrouille

MUNDUK MODING PLANTATION****

Munduk Moding Plantation ligt hoog op de hellingen van de bergen in het noorden van Bali en biedt een ontspannende luxe ontsnapping samen met wat waarschijnlijk het beste uitzicht in Bali is. De rand van het zwembad ziet eruit alsof het aan de rand van de wereld ligt. Munduk Moding noemt zichzelf een 'natuurresort'; het ligt op een werkende biologische koffieplantage en er wordt zorg gedragen voor het recyclen van afval, het gebruik van lokale producten en het runnen van het terrein met processen en praktijken die vriendelijk zijn voor het milieu. Het hotel biedt een uitgebreide variëteit aan activiteiten die de bezoekers in staat stellen het gebied te leren kennen, waaronder wandelingen naar watervallen, paardrijtochten (er zijn drie paarden op het terrein) en een bezoek aan de nabijgelegen meren.

LIGGING

Het hotel ligt op een koffieplantage, 5 ha groot, in het bergdorp Munduk, tussen Bali's centrale bergmeren en het regenwoud. Op 30 minuten van Lovina en 1u30 van Ubud. De tempel Pura Ulun Danu Bratan ligt op 15 km. Het Buyan-meer en het Tamblingan-meer liggen beide op 5 minuten rijden van het Munduk Moding Plantation Nature Resort & Spa. In slechts 15 minuten wandelt u naar de Munduk-waterval.

ACCOMMODATIE

Er zijn drie garden suites (30 m², max. 3 personen) midden in de koffieplantage alsook villa's (55 m², max. 3 personen) met zicht op de heuvels en de rijstvelden of met privézwembad. Elke kamer is voorzien van een houten vloer en houten meubilair, evenals een hemelbed en kamerhoge ramen. De eigen badkamer is uitgerust met een douche en een bad van terrazzo.

FACILITEITEN

Vanuit het overloopzwembad buiten kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende koffiebomen, rijstvelden en bergen. Het resort beschikt ook over een eigen spa en een restaurant. U kunt heerlijk genieten van massages en diverse lichaamsbehandelingen in de spa van het resort. Er zijn diverse activiteiten mogelijk, zoals fietsen en paardrijden. In het restaurant MiMPi, dat geopend is voor ontbijt, lunch en diner, worden Balinese en Europese maaltijden geserveerd. Met roomservice kunt u ook heerlijk op uw kamer dineren. Inbegrepen in de prijs van de kamer is de MMP Experience, een dagelijks programma dat de gasten aanmoedigt om de natuur en cultuur van dit deel van Bali te leren kennen en te ervaren. Het programma wisselt dagelijks en omvat een les over het maken van Balinese offers, een wandeling door de plantage, een koffieverwerkingsdemonstratie en een Balinese dansles.

bottom of page