top of page
Image by Geio Tischler

WAPA DI UME SIDEMEN****(*)

Een gloednieuw boutique hotel dat z'n deuren opende in mei 2018. Het is prachtig gelegen in het oosten van het eiland, tussen de rijstvelden van Sidemen en met de machtige Agung-vulkaan op de achtergrond. Een stukje authentiek Bali, weg van het massatoerisme waar u geniet van de rust te midden van een verbluffend mooie natuur.

LIGGING

Wapa di Ume Sidemen heeft een magnifieke ligging tegen de wondermooie heuvels van Sidemen met de imposante Agung-vulkaan op de achtergrond. U heeft een verbluffend panorama over de immergroene rijstvelden. De traditionele Sidemen-markt bevindt zich op vijf minuten, Candidasa op 45 minuten. Sidemen is een klein dorpje in de schaduw van de Agungvulkaan waar u ontsnapt aan het toerisme en kennis maakt met de lokale bevolking en haar tradities. Sidemen is gelegen in de glooiende heuvels van Oost-Bali en omgeven door rijstvelden. Een erg groene en ongerepte regio die uitnodigt tot prachtige wandelingen. 

ACCOMMODATIE

Het kleinschalige Wapa di Ume Sidemen telt slechts 21 kamers, suites en villa's. Ze zijn bijzonder sfeervol ingericht en baden in charme en een erg romantische sfeer. Wij reserveren voor u naar keuze: lanai kamers (58 m²) op het gelijkvloers met privaat terras en zicht op de rijstvelden, di ume suites (61 m²) met een groot terras en panoramische uitkijk over de heuvels en vulkaan, verder ook pool villa's (118 m²) met privaat buitenzwembad dat een mooi zicht op de heuvels biedt. 

FACILITEITEN

Er is een gezellig restaurant, een bar en een cosy koffiehuis. Elke middag geniet u van gratis thee met Balinees gebak. Overloopzwembad in twee niveaus dat te midden van de rijstvelden ligt. In de yogaruimte kan u heerlijk op adem komen. Gratis shuttle service naar het centrum van Sidemen (op vaste tijdstippen) is ook beschikbaar.

bottom of page