top of page
Image by Teodor Kuduschiev

MAURITIUS

WANNEER

okt - mei

TIJDSVERSCHIL

CET + 3u

MUNT

Roepie

HOOFDSTAD

Port Louis

VLIEGTIJD

11 uur

WELKOM OP MAURITIUS

Mauritius is een klein paradijselijk eiland van vulkanische oorsprong in de Indische oceaan. De uitgestrekte parelwitte stranden en lagunes aan het azuurblauwe water behoren tot de mooiste ter wereld. Het is echter niet alleen geschikt voor een welverdiende rustvakantie, het bosrijke en bergachtige binnenland leent zich perfect voor stevige natuurwandelingen. Het echte Mauritius, een smeltkroes van culturen, ontdekt u slechts op een boogscheut van uw strandverblijf.

De hotels van Mauritius zijn stuk voor stuk unieke parels. Het ‘boutique’ gevoel is overal aanwezig of u nu in een exclusief vijfsterren hotel verblijft of eerder in een charmante viersterren accommodatie. Verder is deze bestemming een aanrader voor ieder reisgezelschap; zowel koppels, vrienden als families zullen zich hier thuis voelen.

Image by Focus Photography Mauritius

REIZEN OP UW MAAT

UNIEK EN PERSOONLIJK

Interesse in een reis naar Mauritius? Vraag nu uw offerte aan! Uiteraard zijn de hotels op onze website slechts voorbeelden uit ons aanbod. Al onze reizen passen wij namelijk aan op uw maat. Daarom is elke reis die u bij Golden Cactus Travel boekt een unieke en persoonlijke belevenis!

EXPERIENCES

UIT ONZE BLOG

bottom of page