top of page
Image by Teodor Kuduschiev

MAURITIUS

WANNEER

okt - mei

TIJDSVERSCHIL

CET + 3u

MUNT

Roepie

HOOFDSTAD

Port Louis

VLIEGTIJD

11 uur

WELKOM OP MAURITIUS

PARADIJS IN DE INDISCHE OCEAAN

Mauritius is een klein paradijselijk eiland van vulkanische oorsprong in de Indische oceaan. De uitgestrekte parelwitte stranden en lagunes aan het azuurblauwe water behoren tot de mooiste ter wereld. Het is echter niet alleen geschikt voor een welverdiende rustvakantie, het bosrijke en bergachtige binnenland leent zich perfect voor stevige natuurwandelingen. Het echte Mauritius, een smeltkroes van culturen, ontdekt u slechts op een boogscheut van uw strandverblijf.

RECHTSTREEKS MET AIR BELGIUM

Gedaan met lange ritten of overstappen midden in de nacht om vanuit het buitenland te vertrekken. Met Air Belgium vliegt u rechtstreeks vanuit Brussel naar Mauritius. Ruimte en comfort zijn gegarandeerd, ongeacht of u in economy, premium of business klasse reist.

EXCLUSIEVE BESTEMMING

De luxueuze hotels van Mauritius zijn stuk voor stuk exclusieve parels met gastronomie van een topniveau. Daarom is deze bestemming een aanrader voor huwelijksreizen, maar veel hotels verwelkomen ook families en zijn dus ideaal voor heel het gezin.

Image by Focus Photography Mauritius

REIZEN OP UW MAAT

UNIEK EN PERSOONLIJK

Interesse in een reis naar Mauritius? Vraag nu uw offerte aan! Uiteraard zijn de hotels op onze website slechts voorbeelden uit ons aanbod. Al onze reizen passen wij namelijk aan op uw maat. Daarom is elke reis die u bij Golden Cactus Travel boekt een unieke en persoonlijke belevenis!

EXPERIENCES

bottom of page