top of page
Image by Teodor Kuduschiev

ONE&ONLY LE SAINT GERAN*****

Deze ware klassieker heeft een fenomenale ligging op haar eigen schiereiland aan de oostkust. Het is een exclusieve oase aan prachtige stranden, lagunes en riffen. Bekend omwille van de fantastische service, uitzonderlijke gastronomie en fantastische spa. De Grand Dame van de hotels op Mauritius is een stijlicoon, en de service is legendarisch. Het resort is vernoemd naar het schip Le Saint Géran, dat voor de kust zonk en aanleiding gaf tot de legende van Paul en Virginie, het antwoord van Mauritius op Romeo en Julia.

LIGGING

Aan het noordelijke uiteinde van de beroemde Belle Mare-kustlijn van Mauritius, op een eigen schiereiland, heeft One&Only Le Saint Géran één van de beste adressen van het eiland. Vanaf de luchthaven is het 60 minuten rijden door het tropische binnenland van het eiland - of, als de aantrekkingskracht van de oceaan te groot is, een snelle helikoptervlucht van 15 minuten.

ACCOMMODATIE

Alle 142 kamers en ruime suites met oceaan- of lagunezicht hebben op maat gemaakte stukken van bekende Mauritiaanse kunstenaars. De moderne interieurs zijn elegant maar huiselijk, met parketvloeren van keramiek, comfortabele sofa's en meubels van gekalkt Amerikaans eikenhout. De badkamers hebben met marmer beklede muren, eivormige baden en abahna-toiletartikelen.

FACILITEITEN

De beschermde lagune is perfect voor de watersporten die worden aangeboden, terwijl u in de One&Only Spa tot rust komt of kunt afkoelen in het private zwembad. Binnen de spa vindt u ook een schoonheidscentrum. Er is verder ook een tennisbaan en de Club One, bestaande uit een fitnesscentrum en kidsclub. Dineren in Le Saint Géran is een gastronomische ontdekkingsreis met keuze uit 3 restaurants. Voor golfers zijn er tal van golfpakketten beschikbaar in bevriende hotels.

bottom of page