top of page

Mauritius: een boutique bestemming

Bijgewerkt op: 19 sep. 2023

Meer dan een strandvakantie

Mauritius is een klein paradijselijk eiland van vulkanische oorsprong in de Indische oceaan. De uitgestrekte parelwitte stranden en lagunes aan het azuurblauwe water behoren tot de mooiste ter wereld. Het is echter niet alleen geschikt voor een welverdiende rustvakantie, het bosrijke en bergachtige binnenland leent zich perfect voor stevige natuurwandelingen. Het echte Mauritius, een smeltkroes van culturen, ontdekt u slechts op een boogscheut van uw strandverblijf.


Unieke hotels

De hotels van Mauritius zijn stuk voor stuk unieke parels. Het ‘boutique’ gevoel is overal aanwezig of u nu in een exclusief vijfsterren hotel verblijft of eerder in een charmante viersterren accommodatie. Verder is deze bestemming een aanrader voor ieder reisgezelschap; zowel koppels, vrienden als families zullen zich hier thuis voelen. Wij hebben een breed aanbod aan hotels in Mauritius en kunnen hierdoor voor ieder type reiziger, een match vinden.

Beste reistijd

Mauritius profiteert van een mild klimaat, met gans het jaar een gemiddelde temperatuur van 25 graden. De meest aangename tijd om het eiland te bezoeken is van april tot juni en van september tot december om zo de zomer en winterpiek te vermijden. De zomer loopt van november tot april en de winter van mei tot oktober. De hogere temperaturen van de zomer lopen gelijk met meer regen daar waar de iets koelere maanden over het algemeen droger zijn.


110 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page