top of page
Coastline

LUX* BELLE MARE*****

LUX* Belle Mare is het vlagschip van de gerenommeerde LUX* groep en tevens één van de bekendste luxehotels van Mauritius. Je vindt er het grootste zwembad op het eiland, sfeervolle bars en restaurants, een indrukwekkend zandstrand en een zalige loungesfeer.

LIGGING

LUX* Belle Mare is het vlagschip van de gerenommeerde LUX* groep en tevens één van de bekendste luxehotels van Mauritius. Je vindt er het grootste zwembad op het eiland, sfeervolle bars en restaurants, een indrukwekkend zandstrand en een zalige loungesfeer. Dit is een familiehotel uit de duizend!

FACILITEITEN

In het hart van het resort vindt u het grootste zwembad van het eiland (2000m2), een idyllische plek om zalig te loungen overdag of te genieten van zwoele beats ’s avonds. LUX* heeft nagedacht over alle kleine extra’s die uw vakantie dat extra beetje meer geven. Begin de dag met een lekker kopje koffie bij Café LUX*, koel af met een exotisch ijsje bij ICI, of geniet van een filmvoorstelling in openlucht bij Cinema Paradisio. De lekkere gerechten en drankjes worden voor u geserveerd in één van 7 restaurants en bars, met o.m. de zwoele Beach Rouge op het strand of Amari by Vineet voor lekkere Aziatische specialiteiten. Verder beschikt het hotel nog over een spacentrum met hammam en sauna en zijn verschillende (water)sporten inbegrepen zoals windsurfen, waterski, tennis, (water)fitness en snorkelen. Kinderen worden eveneens in de watten gelegd met een kinder- en tienerclub, tal van faciliteiten en aangepaste kindermenu’s.

bottom of page