top of page
Coastline

LUX* BELLE MARE*****

LUX* Belle Mare is het vlagschip van de gerenommeerde LUX* groep en tevens één van de bekendste luxehotels van Mauritius. Je vindt er het grootste zwembad op het eiland, sfeervolle bars en restaurants, een indrukwekkend zandstrand en een zalige loungesfeer.

LIGGING

LUX* Belle Mare is het vlagschip van de gerenommeerde LUX* groep en tevens één van de bekendste luxehotels van Mauritius. LUX* Belle Mare light aan de oostkust van Mauritius, meteen aan één van de mooiste zandstranden van het eiland en in de nabijheid van het slaperige dorpje Belle Mare. De luchthaven ligt op zo’n 45km. 

FACILITEITEN

In het hart van het resort vind je het grootste zwembad van het eiland (2000m²), een idyllische plek om zalig te loungen overdag of om 's avonds te genieten van zwoele beats ’s. Koel af in het zwembad met een prachtig uitzicht op de oceaan. Verder beschikt het hotel nog over een spacentrum met hammam en sauna en zijn er verschillende (water)sporten inbegrepen, zoals windsurfen, waterski, kajak, aquagym, tennis, (water)fitness en snorkelen. Doorheen het ganse hotel kan je gratis draadloos surfen en er is elke avond live muziek en dans. Kinderen worden eveneens in de watten gelegd met een kinder- en tienerclub, Play & Studio 17, tal van faciliteiten en aangepaste kindermenu’s. Begin de dag met een lekker kopje koffie bij Café LUX*. De lekkere gerechten en drankjes worden voor jou geserveerd in één van 7 restaurants en bars, met o.m. de zwoele Beach Rouge op het strand of Amari by Vineet voor lekkere Aziatische specialiteiten.

ACCOMODATIES

Recent waaide een nieuwe wind door het hotel en werden alle kamertypes volledig vernieuwd door de Britse designkoningin Kelly Hoppen. Zij bracht de typisch Mauritiaanse gastvrijheid tot leven met een geslaagde combinatie van witte en kleurrijke tinten. Er zijn 174 suites en 12 unieke villa's ​ideaal om in vakantiestemming te komen. Ontworpen door architect en ontwerper Jean-Marc Tang, is het ontwerp doordacht met een verhaal achter elk element.

bottom of page