Image by Guillaume Baudusseau

20° SUD BOUTIQUE*****

Het 20° Sud Boutique Hotel is een echte oase van verfijning en exclusiviteit in Mauritius. Met z’n 36 kamers en suites is dit hotel een uniek lid van de associatie Relais & Chateaux in Mauritius en wordt het hotel aanzien in Mauritius als één van de best bewaarde geheimen van het eiland. Het hotel is trots op de luxe en service waardig aan een 5 sterren hotel te kunnen aanbieden binnen de dimensies van een kleinschalig en privé gerund hotel! Het hotel focust op koppels maar kinderen vanaf 12 jaar zijn tevens welkom.

LIGGING

Het kleinschalige boutique hotel is gelegen in het Noorden van het eiland bij een klein bos vol kokosbomen nabij de mooie plaats “La Pointe aux Canonniers” en de baai van Grand Baie. Geniet van impressionante zichten op de Coin de Mire. De hoofdstad Port Louis ligt op een half uur rijden van het hotel. De luchthaven ligt op 1 uur rijden.

ACCOMMODATIE

Het hotel telt in totaal 36 kamers. Elke kamer kan een maximum van 2 volwassenen voorzien. Triple kamers en communicerende kamers bestaan maar zijn op aanvraag. Standaard verblijft u in een Charm kamer (25m²) die uitkijkt op de kokosnoot bomen. Mits supplement kiest u voor een Beachfront kamer (35m²) gelegen aan de strandlinie met zichten op de baai van Grand Baie. Het hotel telt 2 Suites (50m²) met zicht op Grand Baie en jacuzzi op het terras, Nespresso machine en Ipod station. De Austral Suites (80-100m²) zijn verdeeld onder deze op de gelijkvloers met privé zwembadje met zicht op de zee, of deze op de bovenverdieping met grote jacuzzi op het terras. Ten slotte kan u verblijven in de Villa (108m²) met zicht op de tuinen van het domein.

FACILITEITEN

Geniet in het 20° Sud Boutique Hotel van een exclusieve en gezellige sfeer. Het hotel heeft twee verwarmde buitenzwembaden, een bibliotheek, fitness, biljart, mountainbike, gezelschapsspellen en verschillende niet gemotoriseerde watersporten zoals kajak, windsurfen en snorkelen.  Mits extra kost kan u opteren voor een boottocht, duikexcursie of visexcursie. 4x daags kan u per boot gratis van het hotel naar Grand Baie reizen. Het hotel biedt hiernaast nog tal van excursies aan. In de nabijheid van het hotel vindt u mogelijkheid tot golf. Geniet ten slotte in Secret Spa van een wellness met hammam, jacuzzi, apart zwembad, en professionele spa kuren en behandelingen.

Geniet in het restaurant l'Explorateur van een buffet ontbijt. Lunch en diner worden hier op à la carte basis verzorgd. Snacks en dranken verkrijgt u tussen 12-16u in de beach bar La Voile of de hele dag door in de Bar de l’Explorateur. Het hotel biedt exclusief een gastronomisch diner cruise aan op de eigen boot M/S Lady Lisbeth. U verblijft standaard op half pension basis. Vol pension is mogelijk mits supplement.