top of page
Image by Guillaume Baudusseau

20° SUD BOUTIQUE*****

Het 20° Sud Boutique Hotel is een echte oase van verfijning en exclusiviteit in Mauritius. Dit hotel is lid van Relais & Chateaux en wordt aanzien in Mauritius als één van de best bewaarde geheimen van het eiland. Het hotel is trots om de luxe en service waardig aan een 5 sterren hotel te kunnen aanbieden binnen de dimensies van een kleinschalig en privé gerund hotel. Ze focussen zich op koppels maar kinderen vanaf 12 jaar zijn tevens welkom.

LIGGING

Het kleinschalige boutique hotel is gelegen in het noorden van het eiland bij een klein bos vol kokosbomen nabij de mooie plaatsen “La Pointe aux Canonniers” en Grand Baie. Geniet van impressionante zichten op de Coin de Mire. De hoofdstad Port Louis ligt op een half uur rijden van het hotel. De luchthaven ligt op 1 uur rijden.

ACCOMMODATIE

Het hotel telt in totaal 36 kamers. Elke kamer kan een maximum van 2 volwassenen voorzien. Triple kamers en communicerende kamers bestaan maar zijn op aanvraag.

FACILITEITEN

Geniet in het 20° Sud Boutique Hotel van een exclusieve en gezellige sfeer. Het hotel heeft 2 buitenzwembaden, een bibliotheek, fitness, biljart, mountainbike, gezelschapsspellen en verschillende niet gemotoriseerde watersporten zoals kajak, windsurfen en snorkelen.  Mits extra kost kan u opteren voor een boottocht, duikexcursie of visexcursie. 4x daags kan u per boot gratis van het hotel naar Grand Baie reizen. Het hotel biedt hiernaast nog tal van excursies aan. In de nabijheid van het hotel vindt u mogelijkheid tot golf. Geniet ten slotte in Secret Spa van een wellness met hammam, jacuzzi, apart zwembad, en professionele spa kuren en behandelingen.

Geniet in het restaurant l'Explorateur van een ontbijtbuffet. Lunch en diner worden hier op à la carte basis verzorgd. Snacks en dranken verkrijgt u tussen 12-16u in de beach bar La Voile of de hele dag door in de Bar de l’Explorateur. Het hotel biedt exclusief een gastronomisch diner cruise aan op de eigen boot M/S Lady Lisbeth. U verblijft standaard op half pension basis. Vol pension is mogelijk mits supplement.

bottom of page