top of page
banff-4331689_1920.jpg

CANADA

WANNEER

april - okt

TIJDSVERSCHIL

CET -5u tot -9u

MUNT

Canadian Dollar

HOOFDSTAD

Ottawa

VLIEGTIJD

13 uur

WELKOM IN CANADA

BRITISH COLOMBIA

De hoofdstad van dit gebied is Victoria, gelegen op het Vancouvereiland. Observeer de walvissen in Tofino of ontdek de artistieke cultuur in Nainamo. Hoewel Vancouver niet de hoofdstad is, blijft het de dichtstbevolkte stad in British Colombia en uniek vanwege de harmonie tussen zee en natuur. British Colombia biedt een grote culturele diversiteit dankzij de First Nations gemeenschappen van inheemse volkeren.

BANFF EN JASPER

In het hart van de Canadese Rockies ontdekt u Banff en Jasper, twee niet te missen bestemmingen met adembenemende landschappen. U ontdekt er de parel van de natuur Lake Louise, bijgenaamd ‘The Jewel of Canada’ en Spirit Island, het meest gefotografeerde eiland ter wereld. Deze unieke locaties, gelegen in de staat Alberta, bieden u onvergetelijke avonturen dankzij de vijf UNESCO werelderfgoed sites die u er ontdekt. Tussen Banff en Jasper ligt Peyto Lake op de Icefield Parkway, aanzien als de mooiste panoramische route van Canada. Het is een klein meer met helderblauw, doorschijnend water, verzilverd in de holte van een vallei. Een korte wandeling leidt u naar één van de mooiste uitzichten over de Canadese Rockies.

NIAGARAWATERVALLEN

Gelegen in Ontario, een fascinerende en bruisende multiculturele staat met een boeiende geschiedenis. De Niagara Falls zijn ’s werelds meest bezochte watervallen, gekend voor de brute kracht van hun wateren. In dit gebied ontdekt u eveneens Toronto, de stad met de meeste Amerikaanse accenten van het oosten en haar elegante wolkenkrabbers. U ontdekt er ook de archipel van Mille-Iles met zijn kastelen en herenhuizen.

QUEBEC

De enige regio in Noord-Amerika waar Frans wordt gesproken. Quebec biedt een architecturaal erfgoed en een verbazingwekkende natuur met een ongelooflijke diversiteit van landschappen aan: uitgestrekte bossen die duizenden meren en rivieren delen. Bezoek Montreal, multiculturele stad en na Parijs de grootste Franstalige stad ter wereld of ook de historische stad Quebec en de oude haven.

niagara-waterfall-5050298_1920.jpg

REIZEN OP UW MAAT

UNIEK EN PERSOONLIJK

Interesse in een reis naar Canada? Vraag nu uw offerte aan! Uiteraard zijn de rondreizen op onze website slechts voorbeelden en dienen in eerste instantie ter inspiratie. Al onze reizen passen wij namelijk aan op uw maat. Daarom is elke reis die u bij Golden Cactus Travel boekt een unieke en persoonlijke belevenis!

EXPERIENCES

bottom of page