top of page
Image by Andrew Ridley

EMERALD LAKE LODGE***

Beleef de alpendroom in je eigen peperkoekhuisje, diep verborgen in de Canadese Rockies.  Rustend tussen een glinsterend meer en vele bomen, onthult zich Emerald Lake Lodge.

LIGGING

20 minuten ten westen van Lake Louise, Alberta, Emerald Lake Lodge ligt in het hart van Yoho National Park, (de naam Yoho is afgeleid van een inheems Amerikaans woord voor ontzag, vrij toepasselijk voor deze adembenemende omgeving). Emerald Lake Lodge is gelegen op een afgelegen schiereiland van 13 hectare dat uitsteekt in het water van Emerald Lake; een stilte die het hele gebied met een gevoel van rust lijkt te omhullen.

ACCOMMODATIE

Alle hutten hebben een bijzondere, rustieke charme die alleen maar kan ontstaan door zo'n prachtige bergachtige omgeving - toch worden de sterke houten frames en houtgestookte open haarden gecompenseerd met luxueuze accenten zoals uitnodigende bedden en weelderige stoffen.  Kies voor de Lake Room, waar u het vuur kunt aansteken, de deuren naar uw privé-balkon kunt teruggooien en kunt genieten van het uitzicht op het glasachtige turquoise water van het Smaragdgroenmeer.

FACILITEITEN

Het is het overweldigende gevoel van rust dat de Emerald Lake Lodge omringt, dat een verblijf hier zo de moeite waard maakt. In plaats van TV's heeft u het troostende geluid van het gekraak van hout op het vuur en buiten, het geruis van de wilde dieren terwijl u door het epische landschap van het Smaragdgroenmeer wandelt. De onstuimige alpenlucht zou u moeten hebben geholpen om een gezonde eetlust te krijgen in afwachting van het proeven van de stevige gesmoorde elandhaas of alpenrundvlees in de Mount Burgess Dining Room.

bottom of page