top of page
Image by Shlomo Shalev

PACIFIC SANDS BEACH RESORT****

Welkom bij het Pacific Sands Beach Resort - een machtig verblijf aan het strand aan de ruige westkust van Vancouver Eiland. Van surfen tot rustige strandwandelingen, het hele jaar kan u hier genieten van evenementen en een heerlijke lokale keuken, elke dag is hier een avontuur.

LIGGING

Dit resort ligt aan het strand in de Coxbaai en het prachtige Pacific Rim nationale park bevindt zich op 1,5 km afstand.

ACCOMMODATIE

Kies uit een selectie van ruime surf-in/surf-out accommodaties - inclusief privé strandhuisjes en hot tub suites - allemaal met volledig uitgeruste keukens, doordachte voorzieningen en gemakkelijke toegang tot handige resort diensten. Elke accommodatie van het Pacific Sands Beach Resort is traditioneel ingericht en heeft een eigen patio of terras en een eethoek. Ze zijn ingericht in natuurtinten en hebben kamerhoge ramen.

FACILITEITEN

Vlakbij het resort kunnen begeleide tochten door de natuur en uitstapjes om walvissen te spotten worden georganiseerd. Op 4 km van het resort vindt u Cougar Annie's Garden, een grote botanische tuin van twee hectare. Strandspeelgoed en bodyboards zijn tevens beschikbaar. Tijdens de zonsondergang worden er wandelingen door het regenwoud aangeboden, evenals begeleide, informatieve wandelingen.

bottom of page