top of page
Image by Neil Rosenstech

SONORA RESORT*****

Het Sonora-resort, een oase aan de westkust, is het ultieme luxueuze wildernisresort waar compromisloze eco-avonturenreizen samenkomen met luxueuze accommodaties, ongeëvenaarde service en vijfsterrenvoorzieningen.

LIGGING

Deze privé oase ligt verscholen in de ongerepte wildernis van British Columbia, bereikbaar via het water of een korte vlucht van 50 minuten vanaf Vancouver. Het resort is vernoemd naar Sonora Island, een ruig eiland van 145 vierkante kilometer in de spectaculaire Discovery Islands archipel, waarin het zich bevindt. De wateren rond Sonora Resort zijn de thuisbasis van een ongelooflijk ecosysteem dat wordt beïnvloed door de sterke getijdenstromingen die tussen de Discovery-eilanden stromen.

ACCOMMODATIE

Sonora's gastvrije accommodaties laten u uitgerust achter voor een nieuwe dag vol spannende avonturen die op u wachten. Elk van de 12 themalodges biedt ruime kamers met ongelooflijk comfortabele Queen- of Kingsize bedden, luxueus beddengoed, ganzendonzen dekbedden en L'Occitane voorzieningen. Geniet van de luxueuze accommodaties waar het comfort en de elegantie van de lodges tot in het kleinste detail zijn doorgevoerd in de kleuren en materialen.

FACILITEITEN

Beleef zalmvissen van wereldklasse, het bekijken van wilde dieren, begeleide avontuurlijke tochten en helikopter excursies in een oude regenwoudarchipel vol met adelaars, walvissen, beren en meer. Geniet van een unieke Canadese gastronomische ervaring en de bekroonde wijnkelder. Ontspan met luxueuze behandelingen in de Island Currents Spa voor een totaal welzijn van lichaam en geest.

bottom of page