top of page

DE GROTE RONDREIS: VAN KRUGER TOT KAAPSTAD

Het noordelijk gedeelte van Zuid-Afrika is erg divers. Met dramatische landschappen, talloze avontuurlijke belevenissen en enkele van de meest toegankelijke safariparken van het continent valt deze regio beslist in de smaak bij elk gezinslid. Bovendien laat u de hele familie genieten van al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft zonder ooit last te hebben van een jetlag.

WANNEER

okt - apr

DUUR

19 dagen

REISTIJD

13,5 uur

ITINERARY

Dag 1 - 2: Johannesburg - Tzaneen

Na aankomst op de luchthaven van Johannesburg pikt u de huurwagen op. De reis gaat meteen richting Tzaneen, een paradijs voor wie outdooractiviteiten apprecieert.

Dag 3 - 4: Kruger Nationaal Park

Uw bezoek aan Zuid-Afrika is niet compleet zonder een safari in Kruger (begeleid of in eigen wagen).

Dag 5 - 6: Panoramaroute

Vervolg uw reis via de schitterende Panoramaroute. Bourke’s Luck Potholes mag u niet missen en voor lekkere pannenkoeken moet u bij Harrie’s Pancakes in Graskop zijn.

Dag 7: eSwatini (ex-Swaziland)

U maakt vlot de grensovergang met eSwatini, een klein koninkrijk vol prachtige landschappen. In de Ezulwini vallei snuistert u op de lokale marktjes tussen de leuke souvenirs.

Dag 8 - 9: St. Lucia

Aankomst in St. Lucia. Aanschouw nijlpaarden en krokodillen tijdens een boottocht op het meer en ga op safari in het Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve.

Dag 10: Umhlanga

Tijd om tot rust te komen in Umhlanga Rocks, een vakantieoord aan de Indische Oceaan.

Dag 11 - 12: Durban - Cape St. Francis

U zet de wagen af op de luchthaven van Durban, waarna u een vlucht neemt naar Port Elizabeth en er een nieuwe huurwagen oppikt. Zet meteen koers naar Cape St. Francis. Bezoek het Seal Point Lighthouse of leer surfen.

Dag 13 - 14: Tsitsikamma

Tsitsikamma biedt tal van spannende activiteiten in een fraaie setting. Wie van adrenaline houdt, waagt zich aan een bungeejump van de Bloukrans Bridge (216m).

Dag 15: Oudtshoorn

De reis gaat verder naar Oudtshoorn, het centrum van de struisvogelteelt in Zuid-Afrika.  

Dag 16: Montagu

Deze morgen is het tijd om een spectaculaire rit via de Swartberg Pass te maken, om vervolgens de legendarische Route 62 naar Montagu te nemen. Dit dorpje is gekend voor zijn lekkere dessertwijnen.

Dag 17 - 19: Kaapstad

Het kleurrijke Kaapstad is de ideale afsluiter van uw rondreis: bruisend en met een grote waaier aan activiteiten. Wat dacht u van een helikopervlucht boven de stad?

In samenwerking met Live to Travel.

REGIOKAART

bottom of page