top of page

AVONTUUR OP TENERIFE & LA GOMERA

De Canarische eilanden worden ook wel del eilanden van de eeuwige lente genoemd. Begin deze avontuurlijke ontdekking van Tenerife en La Gomera op Tenerife, het grootste eiland, dat wordt gekenmerkt door de Pico del Teide, de hoogste berg van Spanje. U neemt de ferry van Tenerife naar La Gomera, waar u omgeven wordt door kristalhelder water, valleien, laurierbossen en ravijnen. Neem een ander kijk op de wondermooie Canarische eilanden!

WANNEER

het hele jaar

DUUR

8 dagen

REISTIJD

4u30

ITINERARY

Dag 1: Brussel - Tenerife - Los Realejos

Aankomst in Tenerife Zuid. Ophalen van uw huurwagen. Traject naar het Noorden van het eiland gekend voor zijn pittoreske dorpjes, mooie baaien, prachtige natuurlijke landschappen en bergen.

Dag 2: Los Realejos (Tenerife) - Playa de Santiago (La Gomera)

Na het ontbijt, traject naar Los Cristianos, de haven van waaruit u met de ferry naar San Sebastian vaart op het eiland La Gomera.

Dag 3: Playa de Santiago (La Gomera)

Na het ontbijt, bezoek aan het vulkanisch eiland La Gomera. Het Nationaal Park Garajonay heeft het grootste laurierbomenbos ter wereld en je kunt er mooie wandelingen maken in dit schitterend natuurlandschap.

Dag 4: Playa de Santiago (La Gomera)

Bezoek zeker ook het uitkijkpunt 'Mirador de Abrante' gelegen in het noorden van La Gomera. U zweeft er als het ware over de klif vanop een indrukwekkende glazen constructie. Ook boottochten om walvissen en dolfijnen te spotten zijn populair op La Gomera.

Dag 5: Playa de Santiago (La Gomera) - Costa Adeje (Tenerife)

Na het ontbijt, traject naar de haven voor uw overtocht naar Los Cristianos.

Dag 6: Costa Adeje

Na het ontbijt, individuele uitstap naar Nationaal Park Teide met zijn indrukwekkende vulkaanlandschap en de Pico del Teide, de hoogste berg van Spanje.

Dag 7: Costa Adeje

Na het ontbijt kunt u genieten van uw laatste dag op Tenerife.

Dag 8: Costa Adeje - Tenerife Zuid - Brussel

Traject naar Tenerife Zuid. Afleveren van uw huurwagen en terugvlucht naar Brussel.

In samenwerking met Imagine Travel.

REGIOKAART

bottom of page