top of page

BOTSWANA LODGE EXPLORER

Beleef de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes van Nxai Pan, het wereldberoemde Moremi Game Reserve & Khwai River gebied en de ongerepte natuur van de Chobe rivier en het Chobe Nationaal Park. Uw reis brengt u vervolgens naar Hwange Nationaal Park alvorens te eindigen met de spectaculaire Victoria watervallen. In internationale groep van 4 - 12 deelnemers.

WANNEER

juni - okt

VANAF

€ 2450 p.p (excl. vluchten)

DUUR

11 dagen

REISTIJD

16 uur

ITINERARY

Dag 1: Aankomst Maun

Bij aankomst in de luchthaven van Maun heeft u een transfer naar het hotel. Om 18u briefing over de rondreis. Lunch en diner voor eigen rekening.

Dag 2: Planet Baobab

Vertrek naar de Makgadikgadi Zoutpannen. In de namiddag begeleide wandeling door een baobab bos.

Dag 3: Planet Baobab

Na ontbijt vertrek naar Nxai Pan (jan-mei & dec) of Ntwetwe Pan (jun-nov). Beide pannen zijn deel van het groter Makgadikgadi systeem. Deze regio trekt veel gemsbokken, springbokken en giraffen aan.

Dag 4: Makgadikgadi Pannen – Greater Moremi

We rijden via Maun, de toeganspoort tot de Okavango Delta, naar het kamp gelegen in de Greater Moremi regio, gekend voor zijn grote aantal zoogdieren. Na het avondmaal vertrekken we op een nachtelijke jeepsafari.

Dag 5: Moremi Wildreservaat

We genieten een volledige dag van de ongerepte natuur in het Moremi Wildreservaat.

Dag 6: Chobe

Transfer naar de airstip van Khwai of Maun voor de vlucht naar Kasane (excl.). Bij aankomst wordt u naar de lodge gebracht. In de namiddag volgt een bootsafari op de Chobe rivier.

Dag 7 - 8: Chobe - Hwange National Park

Vroeg vertrek naar Hwange Nationaal park in Zimbabwe met optionele safari in de namiddag. Volgende dagen verkenning van het park waar u kuddes olifanten, buffels, zebra's en giraffen kunt spotten. We bezoeken ook het Painted Dog Conservation Centre, ter bescherming van bedreigde diersoorten.

Dag 9 -10: Victoria Watervallen

We reizen verder naar Victoria Falls. In de namiddag stappen we aan boord van een cruise op de Zambezi tot zonsondergang. De rest van de dag en de volgende dag bent u vrij. Optionele activiteiten: bezoek aan het stadscentrum of de watervallen, bungeejumpen, kanovaren, wildwaterraften op de Zambezi, ...

Dag 11: Victoria Watervallen

De rondreis eindigt na het ontbijt. Transfer naar de luchthaven van Victoria Falls.

In samenwerking met Live to Travel.

REGIOKAART

bottom of page