top of page
Image by Luca Micheli

RELAIS VILLA BELPOGGIO****

Deze romantische, historische villa uit 1700 geniet in Italië grote bekendheid omwille van haar intiem karakter, haar charmante kamers, de traditionele, lokale sfeer en de vredige locatie in een schitterend heuvelachtig, panoramisch landschap. Hier garan­deren wij u een onver­getelijk verblijf!

LIGGING

Zalig gelegen in de glooiingen van de Pratomagnobergen, uitkijkend op de Chiantiheuvels en de Arnovallei. Het centrum van de schilderachtige stadjes Loro Ciuffenna en Castelfranco bevindt zich op 5 km, The Mall (outletshopping) in Leccio Reggello op 23 km. Dit pittoreske stadje ge­niet een ideale lig­ging tussen de drie karakte­ristieke steden Firenze, Siena en Arezzo. Een voortreffelijke uitvals­basis om kunststeden, culturele beziens­waardigheden, natuur- en archeologische parken, en de Chianti­kastelen te bezoeken. Sportievelingen raden we een mountain­bike­­tochtje aan doorheen de Pratomagno- en Chiantivalleien.

ACCOMMODATIE

Villa Belpoggio is geen gewoon hotel: deze historische Toscaanse residentie begon haar leven in de 17e eeuw als een huis voor een adellijke familie en daarna voor een orde van monniken. Vier eeuwen later is Villa Belpoggio zorgvuldig en smaakvol gerestaureerd tot een modern hotel met charme in het hart van Toscane, met slechts 10 romantische kamers en suites ingericht in exquise antieke stijl met uitzicht op het landschap van de Chianti.

FACILITEITEN

Het historisch gebouw dateert uit 1700 en werd elegant her­ingericht. In de ontbijtruimte staat iedere ochtend een verzorgd buffet voor u klaar. Villa Belpoggio heeft een eigen restaurant. Bovendien heeft u een ruime keuze aan restaurants in de omgeving. De riante tuin onderlijnt de schoonheid van de villa waar het open­luchtzwembad zich bevindt. Mountain­bikes worden gratis ter beschikking (volgens beschikbaarheid) van de gasten gesteld.

bottom of page