top of page
Image by Cristian Giordano

CA' VITTORIA***

Hier vindt u de rust van het verleden terug in een palazzo uit de 18de eeuw, gerestaureerd met oog voor modern comfort en met respect voor de mooie omliggende natuur. U logeert er in een piepklein dorpje in de omgeving van Asti, in een familiaal kader. Het restaurant is van uitstekende kwaliteit een heeft één Michelinster.

LIGGING

Ca’ Vittoria ligt in Tigliole d’Asti, een vredig, minuscuul dorpje in een mooie, groene omgeving. U bent er verzekerd van totale rust. Het enige geluid komt van de toren van de romaanse kerk San Lorenzo. Voor wie de rust wil afwisselen met wat meer animatie, is er de levendige, nabijgelegen stad Asti, die in het centrum van een van de gekendste wijngebieden van Italië ligt. Een perfecte ligging om de gastronomie en top-wijnen van Piemonte te ontdekken. De klassiekers Asti (8,5 km), Alba (25 km), Alessandria (32 km) en Torino (71 km) zijn absolute aanraders. Ook Barolo (50 km) loont de moeite, en uiteraard laat een lekker Barolowijntje zich niet versmaden. Overal nodigt de mooie natuur u uit tot beleven en ontdekken. Onderweg komt u vele ingeslapen dorpjes, kastelen en wijngaarden tegen.

ACCOMMODATIE

U voelt zich meteen thuis in het uitnodigende Ca' Vittoria. Er zijn slechts 10 kamers (18 m², max. twee volwassenen en één kind), elk met een individueel karakter. Sommige kamers hebben een balkon.

FACILITEITEN

Het restaurant, verdeeld over diverse ruimtes, met een warm, sfeervol interieur is vermaard in de streek (1 Michelinster). De keuken is een creatieve mix van traditionele en hedendaagse ingrediënten. De wijnkaart is zowel nationaal als internationaal gericht. Een mooi buitenzwembad (6 x 12 m, april-oktober) met ligstoelen en parasols wordt omringd door een rust­gevende tuin. In de ontbijtkamer wordt elke ochtend een continentaal ontbijtbuffet verzorgd.

bottom of page