top of page

PORT & PASTEIS: COMBITRIP PORTO & LISSABON

Porto is de op een na grootste stad van het land en is de charmante toegangspoort tot de prachtige landschappen van de Douro-vallei. Met een aantal van de beste wijnen van Europa, een schat aan havenhuizen en een rijke gastronomische scene, zijn Porto en de Douro-vallei absolute havens voor diegenen die serieus willen genieten. Daarna bezoekt u hooftstad Lissabon, waar elk van de verschillende buurten zijn eigen unieke karakter en sfeer heeft, terwijl de middeleeuwse steegjes en kleurrijke gebouwen in de wijk Ribeira in Porto perfect zijn.

WANNEER

apr - okt

DUUR

6 dagen

VLIEGTIJD

2,5 uur

ITINERARY

Dag 1 - 2: Porto

Bij aankomst op de luchthaven transfer naar uw hotel voor een verblijf van twee nachten in het centrum van Porto. De heerlijke ‘tweede stad van Portugal heeft alles voor een goede stedentrip: een fijne bruisende sfeer, cultuur, gemoedelijkheid, vele prachtige bezienswaardigheden en een culinaire ambiance.

Dag 3: Porto - Lissabon

Na het ontbijt transfer naar het station. Met de comfortabele hogesnelheidstrein Alfa Pendular reist u in 3 uur naar Lissabon.

Dag 4 - 5: Lissabon

Het oude Lissabon is een elegante, op de zee gerichte stad. De smalle straten, witte huizen, geplaveide stoepen en de talrijke pleinen, parken en uitkijkpunten geven de stad een eigen charme. Te voet ervaart u best de dynamiek van deze diverse wereldstad waar elke wijk een eigen karakter heeft. Lissabon biedt ook musea, een moderne metro, hippe marktjes en een architecturale skyline.

Dag 6: Lissabon

Vrije tijd in de stad tot aan de transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.

In samenwerking met Imagine Travel.

REGIOKAART

bottom of page