top of page
Image by Nasser Mu

OMAN

WANNEER

okt - apr

TIJDSVERSCHIL

CET + 3u

MUNT

Omani Rial

HOOFDSTAD

Muscat

VLIEGTIJD

9 uur

WELKOM IN OMAN

UNIEKE BESTEMMING

Oman, het tweede grootste land van het Arabische schiereiland, is een zeer unieke bestemming. Op korte tijd heeft het land zich aan de moderne wereld aangepast, maar met behoud van de traditionele waarden. Langsheen woeste berglandschappen, eindeloze zandvlakten en prachtige oasen ontdekt  u indrukwekkende forten, geurige soeks en ongelooflijk gastvrije mensen. Tijdens een reis opent het Sultanaat van Oman de deuren voor u en zal u ongetwijfeld de magie van het Oosten ervaren!

RONDREIS IN OMAN

Hoewel Oman qua oppervlakte een zeer groot land is, heeft u niet veel tijd nodig om het te ontdekken. De meeste bezienswaardigheden liggen namelijk in het noorden en door de goede infrastructuur bent u overal relatief snel. Oman is daarom een ideale bestemming voor een ‘kortere’ rondreis van één week waarbij u toch even in een hele andere wereld en cultuur bent. Rondreizen in Oman is bovendien zeer veilig. Heeft u minder interesse in een volledige rondreis, dan heeft Oman ook een prachtig aanbod van luxe hotels voor een ontspannend strandverblijf of in combinatie met een verblijf in de bergregio.

 

BESTE REISTIJD

Oman heeft een woestijnklimaat, in principe is het slim om de zomer in Oman te mijden. Het is dan intens heet en niet altijd even fijn om buiten te zijn. De beste maanden om naar Oman op vakantie te gaan, zijn dus eigenlijk november, december, januari, februari en maart. Het weer is dan ook warm, maar niet té heet. Mag het een beetje heter, dan kunt u natuurlijk ook in april of oktober nog naar Oman gaan.

Image by Mr MaroX

REIZEN OP UW MAAT

UNIEK EN PERSOONLIJK

Interesse in een reis naar Oman? Vraag nu uw offerte aan! Uiteraard zijn de rondreizen op onze website slechts voorbeelden en dienen in eerste instantie ter inspiratie. Al onze reizen passen wij namelijk aan op uw maat. Daarom is elke reis die u bij Golden Cactus Travel boekt een unieke en persoonlijke belevenis!

EXPERIENCES

bottom of page