top of page
Image by Mr MaroX

THE CHEDI MUSCAT*****

Welkom in het bekendste designhotel van Oman, sinds jaren een vaste waarde in de Golfstaat. U geniet er van een prachtige stijl en erg persoonlijke service.

LIGGING

Rustig gelegen, aan een mooi zandstrand, een klein kwartiertje rijden van de luchthaven. Het stadscentrum van Muscat ligt ook op ca. 15 minuten autorijden.

ACCOMMODATIE

Mooie, minimalistische kamers. De standaardkamers zijn de Serai kamers (33m²), gelegen in de drie verdiepingen tellende Serai vleugel met uitzicht op de stad, het zwembad of de bergen.  Mits supplement verblijft u in de ruimere Deluxe kamers (39m²) met een aparte zithoek, een groter bed en zicht op de bergen of de tuin.  Deze kamers bevinden zich in de Chedi vleugel van het hotel. Voor gratis toegang tot de Club Lounge met gratis snacks, cocktails en hapjes boekt u één van de Deluxe Club kamers (39m²).  Tenslotte zijn er ook nog de Chedi Club Suites (67m²) met opnieuw alle voordelen van de Club Lounge, een aparte woonkamer, een verzonken bad en regendouche en een selectie alcoholische dranken in uw minibar. De Club kamers zijn ook de enige kamertypes in het hotel met een privaat balkon of terras.

FACILITEITEN

In The Chedi Muscat worden Bourgondiërs verwend in één van de vele prachtige restaurants. De keuken is afwisselend en creatief. Deze creativiteit begint al bij het ontbijt, het meest verfijnde van Oman. U geniet van een persoonlijke bediening en een stijlvol buffet met elke dag heel wat afwisseling. The Restaurant is voorzien van vier open keukens zodat u de getalenteerde chefs continu aan het werk kunt zien. Er is verder ook een restaurant vlak op het strand, geopend tussen half september en mei, met op de kaart de allerlekkerste visspecialiteiten. Van oktober tot april is ook de charmante Arabian Courtyard geopend voor traditionele mezze en in de aangrenzende Shisa Lounge geniet u van een verscheidenheid aan shihas en drankjes. Verder is er ook nog de Serai Poolside Cabana voor hedendaagse Aziatische gerechten, terwijl Japanse en Maleisische keuken wordt geserveerd in de Long Pool Cabana. Het hotel beschikt ook over een ruim spa- en wellnesscentrum, één van de bekendere van Oman. Er zijn tal van mogelijke behandelingen, alsook een sauna en stoombad. Verpozen doet u ook aan één van de drie zwembaden met gratis ligstoelen. Twee van de drie zwembaden zijn enkel voorbehouden voor volwassenen, zodat u ongestoord kunt genieten. Natuurlijk zijn er ook land- en watersporten beschikbaar met o.m. tennis op twee banen en een fitnessruimte.

bottom of page