top of page

FLORIDA DELUXE

Parelwitte stranden, wereldberoemde thema- en avontuurparken, stijlvolle winkels en een scala aan activiteiten voor jong en oud, deze ontspannende rondreis heeft het allemaal! Verblijf in luxueuze hotels en ontdek pareltjes zoals Miami Beach, Key West, Naples, Orlando en Palm Beach. Ervaar een rit op een moerasboot doorheen de Everglades, bezoek het Sanibel eiland, ontdek het Kennedy Space Center, en zo veel meer mogelijk!

WANNEER

het hele jaar

DUUR

12 dagen

REISTIJD

12 uur

ITINERARY

Dag 1: Brussel - Miami

Heenvlucht met als bestemming het zonnige Miami, Florida. Pik uw huurwagen op en begeef u naar uw hotel. Deze metropool biedt een scala aan mogelijkheden: ontdek het art deco district in het hippe South Beach, de zeedieren van het Miami Seaquarium, Ocean Drive met zijn pastelgekleurde gebouwen en neonlampen en lekker ontspannen op de legendarische stranden.

Dag 2: Miami - Key West

Vandaag reist u langs koraalriffen en talrijke eilandjes via de 42 bruggen van de Overseas Highway die Miami met Key West verbindt. Stop onderweg zeker eens om te picknicken in het Bahia Honda State Park of om kleurrijke onderwaterleven te bewonderen in John Pennekamp Coral Reef Park. U kan er snorkeltours reserveren of een tocht maken in een boot met glazen bodem.

Dag 3: Key West

Ontdek het unieke Key West en leer meer over de geschiedenis en de belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland tijdens een rit op de hop-on hop-off Conch Train. In Duval Street en haar historische omgeving geniet u volop van de ontspannen Caraïbische sfeer.

Dag 4: Key West - Naples

De rit op het Tamiami Trail leidt u doorheen het Everglades National Park, het grootste subtropische moerasgebied van de Verenigde Staten. Het Everglades gebied is ook wel bekend als de "Rivier van gras". Stop zeker even aan het Everglades Safari Park en maak een onvergetelijk rit op de beroemde moerasboten. Tijdens deze tocht leert u meer over dit unieke ecosysteem en kan u de alligators en ander wildlife zien in hun natuurlijke habitat.

Dag 5: Naples

Kuier in het charmante Naples en ontdek de talrijke restaurants, cafés, boetieken en de schitterende stranden. Het dichtbij gelegen Sanibel eiland is beroemd voor zijn beschermde natuurgebieden en de stranden met massa’s prachtige schelpen.

Dag 6: Naples - Orlando

Ontspan op de wereldberoemde witzandstranden van Naples, maak een bootexcursie om het zeeleven te spotten, ontdek de Ten Thousand Islands en de mangroven of geniet van een partijtje golf en reis daarna langs de prachtige Golfkust tot in Orlando. Welkom in de entertainmenthoofdstad van Florida!

Dag 7: Orlando

Nergens anders ter wereld kan u zo veel verschillende thema- en avontuurparken vinden als in Orlando. Vier Disney themaparken, SeaWorld en Universal Studios – talrijke attracties voor zowel jong als oud!

Dag 8: Orlando - Palm Beach

Stop even aan de Space Coast om het beroemde Kennedy Space Center te verkennen. U zal er meer leren over het heelal aan de hand van 3D hologrammen, projecties en de talrijke attracties. Zelfs deelnemen aan trainingsprogramma’s voor astronauten of raketlanceringen bijwonen is mogelijk! Onderweg naar Palm Beach ontdekt u Daytona Beach. Hier kan u met de wagen op het strand, zeker niet te missen.

Dag 9: Palm Beach

Palm Beach is het mekka voor de rijken en de beroemdheden en het heeft zijn strandresort karakter goed weten te behouden. Bezoek het beroemde Henry Morrison Flagler Museum. Leer meer over de verwezenlijkingen van Henry Flagler, ook wel gekend als de vader van Miami en Palm Beach of kuier langs de stijlvolle winkels van Worth Avenue.

Dag 10: Palm Beach - Miami Beach

Vandaag vertrekt u naar Miami Beach voor een dag vol ontspanning of bezoek enkele van de boeiende musea.

Dag 11 - 12: Miami - Brussel

Begeef u naar de luchthaven, bezorg uw huurwagen terug en neem uw terugvlucht naar België.

In samenwerking met USA Travel.

REGIOKAART

bottom of page