top of page
Image by Colin Watts

BELMOND REID'S PALACE*****

Belmond Reid's Palace bevindt zich op een klif aan de Atlantische Oceaan in Funchal, Madeira, en is omgeven door 4 hectare subtropische tuinen. Qua service en sfeer gooien weinig hotels op het Iberisch schiereiland zo’n hoge ogen. Niet voor niets werd het door de World Travel Awards gekroond tot Portugals Leading Hotel. Bovendien is Portugals mooiste wereldberoemd voor de afternoon tea op het terras. En mocht u er nog aan twijfelen: ook de spa en keuken zijn een streling voor de zintuigen;

LIGGING

Omringd door weelderige subtropische tuinen, torent Reid's Palace uit boven de perfecte haven van Funchal. Schitterend gelegen op een rotsklif, in een domein van ± 4ha met subtropische tuinen en met prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. Het centrum van Funchal, met tal van uitgaansmogelijkheden, ligt op ± 2km (gratis shuttle). Het strand Praia Formosa, ligt op ± 4km, een van de mooiste botanische tuinen met meer dan 500 soorten planten ligt op ± 5km.

ACCOMMODATIE

Voor wie zich afvraagt waar te verblijven op Madeira, zijn de kamers van het Belmond Reid's Palace een oase van rust. Helder, hedendaags comfort wordt gecombineerd met prachtige antieke accenten. Het algehele effect wordt perfect onderstreept door het schitterende uitzicht. Alle kamers zijn verschillend ingericht met zachte kleuren en bevinden zich in het hoofdgebouw of bijgebouw in de tuin. Alle kamers hebben balkon of terras.

FACILITEITEN

Het hotel beschikt over verschillende restaurants. 's Avonds serveert men In 'The Dining Room' een verfijnde internationale keuken en in 'Villa Cipriani' een Italiaanse keuken. 's Middags en 's avonds kan u terecht in het gastronomisch restaurant 'William' (1* Michelin). 

bottom of page