top of page
Image by Everaldo Coelho

PESTANA VINTAGE PORTO****(*)

Dit historisch hotel maakt deel uit van de door de Unesco geklasseerde ‘World Heritage Site’ langs de Douro en ligt in het historische hart van Porto. Het is dan ook de uitgelezen uitvalsbasis voor een boeiend bezoek aan de stad met haar befaamde portokelders en vele musea.

LIGGING

Een felbegeerde locatie in het centrum, in de historische wijk Ribeira aan de rivier Douro, in het historische en pittoreske hartje van Porto: geen plaats waar u meer de bijzondere sfeer opsnuift van het leven om en rond de Douro. Aan de andere oever (gemakkelijk te voet te bereiken) liggen de grote portohuizen van Vila Nova de Gaia. Daar kunt u rustig uw fles oude port uitkiezen of een bezoek brengen aan een van de befaamde portokelders: alle grote merken zijn er aanwezig.

ACCOMMODATIE

De 109 kamers zijn in een warme stijl met leuke vintage-look; het uitzicht varieert naargelang het kamertype.

FACILITEITEN

The Rib Beef & Wine Restaurant is gekend voor zijn heerlijke vleesgerechten met top producten zoals 'Rib Eye' en 'Chateaubriand'. The Heritage Bistro & Bar, met terras, is hip ingericht en is de plaats bij uitstek voor een aperitief en hapje. Het terras van het 'Heritage Café' is de ideale plek om tijdens de zomermaanden de sfeer op het Praça da Ribeira op te snuiven.

bottom of page