top of page
Image by David Rodrigo

VILALARA THALASSA RESORT*****

Exclusief resort aan de prachtige kliffenkust van de Algarve. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een relaxte vakantie, trendy en chic: een privéstrand, 11 ha botanische tuinen, een gastronomische keuken, een grote thalassospa, vijf zwembaden en tal van ontspanningsmogelijkheden. Ook de kamers bieden een stijlvol kader. Discrete luxe aan 'het einde van de wereld'.

LIGGING

Het resort ligt op een klif aan een mooi privéstrand, te bereiken via trappen. De regio telt meerdere van deze verborgen stranden, ingesloten door kliffen. Het kleine, maar wondermooie Praia da Cova Redonda ligt op 700 m. Het charmante Porches ligt op 5 km. Een ideale ligging voor wie strand, natuur en cultuur wenst te combineren. Faro ligt op een uurtje rijden, Albufeira op een halfuur. Porches is een centraal gelegen dorpje langs de kust van de Algarve dat zich nabij Lagoa bevindt. Deze regio is vooral gekend omwille van Praia da Cova Redonda, een van de mooiste stranden van Europa. Dit klein zandstrandje ligt tussen, door erosie gebeeldhouwde, rotsen en is ingesloten door hoge kliffen... een absolute must!

ACCOMMODATIE

De 123 kamers werden ingericht met oog voor detail, zachte en stijlvolle kleuren en hebben veel natuurlijke lichtinval. Alle kamers beschikken over een balkon of terras. Junior suite met tuinzicht of zicht op het zwembad (beide 55 m²), junior suite met zeezicht (74 m²) en een one bedroom suite met tuinzicht, een aparte slaapkamer en twee badkamers (115 m²).

FACILITEITEN

De vele faciliteiten liggen verspreid over een domein van 11 ha. Lobby en receptie in het hoofdgebouw. Eigentijdse Tonic Lounge Bar met ruim terras en zeezicht. B&G Restaurant met panoramisch terras voor een fijne, moderne Portugese keuken en de Terrace Grill, gespecialiseerd in visgerechten, zeevruchten en barbecue. Uitgestrekte tuinen met talrijke schaduwplekjes. De impressionante Thalassospa van 2.600 m² heeft een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen, massages en (medische) kuren.

bottom of page