Image by Teodor Kuduschiev

ZILWA ATTITUDE*****

Zilwa Attitude is anders en uniek met een 100% Mauritiaans concept. Voel u zelf een echte eilandbewoner (=een zilwa) in dit charmant, authentiek hotel. Zilwa Attitude is een ware ode aan het mooie Mauritius en haar warme bevolking.

LIGGING

Aan de noordkust van Mauritius, in Kalodyne, vlakbij het vissersdorpje Grand Gaube. Het biedt een adembenemend zicht op de 5 eilanden aan de noordkust: Coin de Mire, Ile Plate, Ilôt Gabriel, Ile Ronde en Ile aux Serpents. Zilwa betekent in het Creools “eilandbewoner”.​

ACCOMMODATIE

De 214 kamers hebben hun eigen identiteit in elke categorie: 115 Superior kamers (35 m²) waarvan 62 met zeezicht en 10 aan het strand, 21 Family kamers (45 m²), 14 Family Deluxe kamers (50 m²), 20 Family appartementen (80 m²), 21 Couple Deluxe kamers (40 m²) waarvan 7 met zeezicht en 14 aan het strand, 14 Couple Junior Suites (50m²) aan het strand en 9 Couple Privilege Suites (40m²) waarvan 3 met zeezicht en 6 aan het strand.

FACILITEITEN

Het hotel beschikt over 4 zandstranden en 2 kleine privé eilanden, waar u naar hartenlust kunt zonnebaden. Ontdek de heerlijke keuken in één van de 5 specialiteitenrestaurants, waar de culturele diversiteit van het eiland centraal staat. Er is een buffetrestaurant, twee restaurants met live kookstations, een zeevruchtenrestaurant voor volwassenen en een restaurant op één van de privé eilanden. Het hotel herbergt ook 3 bars, 3 openluchtzwembaden, een spacentrum en een uitstekende miniclub. Mits supplement kunt u in het hotel verblijven op basis van All Inclusive “All In, All Out”. Er worden tal van activiteiten georganiseerd die opnieuw perfect aansluiten bij het hotelconcept, zoals kookworkshops, boottochtjes, creoolse lessen en verschillende land- en watersporten.