top of page
Image by Teodor Kuduschiev

ZILWA ATTITUDE****

Zilwa Attitude is anders en uniek met een 100% Mauritiaans concept. Voel u zelf een echte eilandbewoner (=een zilwa) in dit charmant, authentiek hotel. Zilwa Attitude is een ware ode aan het mooie Mauritius en haar warme bevolking.

LIGGING

Aan de noordkust van Mauritius, in Kalodyne, vlakbij het vissersdorpje Grand Gaube. Het biedt een adembenemend zicht op de 5 eilanden aan de noordkust. Zilwa betekent in het Creools “eilandbewoner”.​

ACCOMMODATIE

214 prachtige kamers, met een mix van traditionele en moderne elementen. Elke kamer heeft een eigen identiteit en beschikt over alle comfort. Mits supplement zijn er kamers met zeezicht, kamers met directe toegang tot het strand, familiekamers en verschillende junior en privilege suites.

FACILITEITEN

Het hotel beschikt over 4 zandstranden en 2 kleine privé eilanden, waar u naar hartenlust kunt zonnebaden. Ontdek de heerlijke keuken in één van de specialiteitenrestaurants, waar de culturele diversiteit van het eiland centraal staat. Het hotel herbergt ook een spacentrum en een uitstekende miniclub. Mits supplement kunt u in het hotel verblijven op basis van All Inclusive. Er worden tal van activiteiten georganiseerd die opnieuw perfect aansluiten bij het hotelconcept, zoals kookworkshops, boottochtjes, creoolse lessen en verschillende land- en watersporten.

bottom of page