top of page
Image by Anika M.

SANTA BARBARA ECO BEACH****

Een innovatief, ecologisch designhotel pal aan het strand op São Miguel. U geniet hier van een weldoordachte totaalbeleving tussen zee en bergen. Omringd door alle comfort, kan u zich volledig op uw ontspanning focussen: een zalige massage, een yogasessie in de tuin, een sportieve surfles... Een pareltje met een uniek concept!

LIGGING

São Miguel wordt ook wel het groene eiland van de Azoren genoemd. In de havenstad Ponta Delgada voelt u de Europese charme, de rijke geschiedenis en de kosmopolitische sfeer. Het eiland is erg geliefd omwille van het mystieke groene karakter, de gevarieerde keuken en de fenomenale panorama's. Een veelzijdig natuurparadijs. Aanbevolen: het Sete Cidades, een meer waar u heerlijk rond kan wandelen.Het resort ligt aan het zandstrand van Santa Barbara, met zicht op de bergen rondom het Lagoa do Fogo (Meer van Vuur, op 7 km). Het centrum van Ribeira Grande aan de noordkust ligt op 3 km, het centrum van Ponta Delgada op 23 km.

ACCOMMODATIE

Het resort heeft 30 ruime en uitermate eigentijdse villa's. Ook hier is de inrichting vernieuwend, met passie en aandacht voor de natuurelementen die in de moderne decoratie werden verwerkt. Alle kamertypes hebben een kleine kitchenette.

FACILITEITEN

Het ecovriendelijk hoofdgebouw is een ontwerp dat moderne architectuur met duurzaamheid combineert. Gezellige bar. Het Areais restaurant (met sushicorner) brengt een lokale keuken en gebruikt seizoensproducten uit de eigen bioboerderij. Areais Beach Club (juni-september) heeft een indrukwekkend zeezicht, alsook het panoramisch buitenzwembad. Een surfschool voor surf- of peddelsurflessen voor alle niveaus is ook aanwezig.

bottom of page