top of page
Image by eslam almasri

SUN CITY DESERT CAMP

In het hart van Wadi Rum's majestueuze woestijn, staat het ongelooflijke Sun City Camp dat een rustgevende ervaring biedt van het leven in de woestijn en u laat genieten van het eenvoudige bedoeïenenleven van de vallei met zijn ongeëvenaarde authentieke charme en schoonheid. Een dergelijke ervaring wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan hoogwaardige diensten, voorzieningen en accommodatiemogelijkheden om uit te kiezen, naast een breed scala aan ontspannende en avontuurlijke activiteiten.

LIGGING

Wadi Rum, door de Bedoeïenen Vallei van de Maan genoemd, is een plaats van legendes. Het wordt al meer dan 2500 jaar bewoond en ligt aan een oude kameelhandelsweg naar het Arabische schiereiland. Dit is een geweldige, tijdloze plek, vrijwel onaangetast door de mensheid en haar vernietigende krachten. Het camp ligt in de Wadi Rum op ongeveer 60 km van Aqaba stad en 313 km van Amman.

ACCOMMODATIE

Gasten kunnen kiezen uit een van de panoramische tenten met uitzicht op de bergen, of het nu gaat om de traditionele bedoeïenen tenten (30 tenten), de koninklijke tenten (acht suites), familiesuites (twee suites) of de unieke signature Martian Domes (20 domes). Het kamp is uitgerust met een grote ontvangsttent met WI-FI en een eethoek waar de gasten vers bereide maaltijden in buffetvorm worden aangeboden met een verscheidenheid aan gerechten om uit te kiezen.

FACILITEITEN

In Sun City Camp kunt u genieten van een breed scala aan avontuurlijke, gedurfde en leuke activiteiten die bij u passen of u kunt er gewoon voor kiezen om en de dag door te brengen met niets anders dan rust en de wind. U kunt ook genieten van een zonsopgang of zonsondergang yoga of gewoon kijken naar de sterren.

bottom of page