top of page
Image by Jailam Rashad

ONE&ONLY REETHI RAH*****

One&Only Reethi Rah is een surreëel stukje paradijs van prachtige blauwe lagunes en parelwitte stranden. Het is één van de meest luxueuze hotels van de Malediven en is de perfecte keuze voor zelfs de meest veeleisende vakantieganger. Zijn verleidelijke naam betekent 'Kransen eiland' in het Dhiveni, de lokale taal. Niemand weet tot op de dag van vandaag aan wie het archipel zijn naam te danken heeft.  Het prachtige eiland strekt zich uit van noord naar zuid langs de evenaar. De One&Only Reethi Rah is bekend omwille van de fantastische service inclusief persoonlijke butlers, uitzonderlijke gastronomie en een fantastische spa.

LIGGING

One&Only Reethi Rah, thuis op zijn eigen privé-eiland, maakt deel uit van het Noord-Malé-atol. Een juweeltje tussen een reeks koraalatollen, lagunes en witte zandstranden. Het eiland omvat maar liefst 6km aan privé-kustlijn en 12 ongerepte zandstranden. Of u nu kiest om te vliegen of te zeilen, er is geen ontkomen aan de tinten aquamarijn, turkoois en azuurblauw die zich voor u ontvouwen. Aan boord van een watervliegtuig is het slechts 15 minuten, maar hier op de Malediven geven ze de voorkeur aan langzaam reizen; vooral als dat betekent dat je in slechts 50 minuten aan boord van het privé-56ft-jacht van Reethi Rah aankomt.

ACCOMMODATIE

122 Luxe Villa's, twee Sunset residences, vijf Grand Beach Villa's, twee Grand Water Villa's, zes Two-Villa Residences, zes Water Villa's met zwembad, 24 Water villa's, 41 Beach Villa's met zwembad en 36 Beach Villa's. Alle kamers beschikken over airco, luxueuze badkamer met afzonderlijke douche of bad, Conciërge en valet service voor elke villa, …

FACILITEITEN

Vijf restaurants, twee bars, schoonheidssalon by Sebastien Gonzalez, kapsalon by One&Only, welness center, drie zwembaden, tennisterreinen, voetbalvelden, zeilen, windsurfen, pedalo’s, snorkelen en een waaier aan land activiteiten. In totaal 122 exclusieve villa's en residenties voorzien van alle luxe die men kan verwachten in een One&Only.

bottom of page