top of page

MAROKKO PALMEN EN PALEIZEN

Geniet van de levendige sfeer in de souks van Marrakech en ga vervolgens naar het westen naar Essouria om een ​​authentieke havenstad aan de Atlantische kust te ontdekken.

WANNEER

het hele jaar

DUUR

8 dagen

REISTIJD

3,5 uur

ITINERARY

Dag 1: Brussel - Marrakech

Vertrek vanuit Brussel naar Marrakech en transfer naar het hotel.

Dag 2: Marrakech

Volle dag bezoek met gids aan het historisch centrum met ondermeer La Koutoubia moskee met de 80 meter hoge minaret, het Bahia paleis, wandeling in de soeks met verse groenten, fruit, stoffen, kruiden, textiel en tal van vergeten ambachten zoals houtsnijden, leerlooien... Bezoek ook aan het symbool van Marrakech, het beroemde Djemaa El Fna plein.

Dag 3: Marrakech

U kunt een bezoek brengen aan de medina, de oude stad, die niet zonder reden tot UNESCO-Werelderfgoed is uitgeroepen. De charme van de medina laat niemand onberoerd. Dwaal door de smalle straatjes, neem de geuren en kleuren in je op en proef van een typisch Marokkaanse muntthee in één van de theesalons.

Dag 4: Marrakech - Essaouira

Na het ontbijt, vertrekt u richting Essaouira. Deze kuststad heeft een charmante uitstraling met zijn bijzondere witte huizen en blauwe motieven.

Dag 5 - 6: Essaouira

Twee vrije dagen in Essaouira. Bezoek de haven, ontdek hoe arganolie wordt geproduceerd, luister naar de traditionele Gnawa muziek, waag je aan verse vis op de lokale markt of geniet op het strand. Tijdens je wandeling door de stad mag u het Portugese fort en de stadsmuur ook niet overslaan.

Dag 7: Essaouira - Marrakech

Vrije voormiddag in Essaouira. In de namiddag, privétransfer van Essaouira naar Marrakech.

Dag 8: Marrakech - Brussel

Na het ontbijt, transfer naar de luchthaven van Marrakech voor uw terugvlucht naar Brussel.

In samenwerking met Imagine Travel.

REGIOKAART

bottom of page