top of page
Image by Jailam Rashad

LUX* SOUTH ARI ATOLL*****

Eén van de meest indrukwekkende resorts van de Malediven, met tal van faciliteiten en een uitstekende service. Welkom in het paradijs! Dit is een superieur 5-sterren resort; een recente parel van de prestigieuze LUX* hotelketen.

LIGGING

In de zuidelijke Ari atol, op één van de grootste eilanden van de Malediven met zo’n 4km aan witte zandstranden en prachtige tropische vegetatie. Het eiland is omgeven door een sublieme lagune met een rijke onderwaterwereld. Per watervliegtuig bent u binnen de 25 minuten van de luchthaven aan het LUX* Hotel. Gedurende deze vlucht geniet u van een indrukwekkend zicht over Zuid Malé en de noordelijke Ari atols.

ACCOMMODATIE

Keuze uit kamers, suites en villa’s op het water of het strand. Alle villa’s hebben bovendien een terras en geven rechtstreeks uit op het strand. Sommige villa’s beschikken over een eigen privé zwembad. Het hotel is tevens geschikt voor families met kinderen dankzij de Family Lagoon Pavillions met zijn vele kamers die al allemaal een verbindingsdeur hebben en de drie exclusieve watervilla’s voor families met kinderen. Top zijn ook de Romantic of Temptation Water Villas met privé zwembad, voor het summum in comfort en luxe.

FACILITEITEN

Eens aangekomen op het eiland kan u meteen genieten van de vele faciliteiten met maar liefst acht restaurants en vijf bars met een ruime variatie aan gerechten en stijlen, een nachtclub met DJ sets en toffe bar, fitnesscentrum en één van de grootste Spa centra van de Malediven. Verder ook twee mooie zwembaden. Rondom het hotel vindt u tal van prachtige duiksites en het hotel beschikt over een eigen duikcentrum. Waterraten kunnen verder ook tal van andere sporten beoefenen, waaronder jetski, windsurfen en tochtjes per catamaran. Ook op het eiland zelf kan u sporten met twee verlichte tennisbanen, tafeltennis en een groot fitnesscentrum. Voor de kids is er een miniclub en ook voor tieners, tot 19 jaar, wordt een uitgebreid animatieprogramma voorzien. Verder kan u ook tal van excursies boeken met o.m. snorkel- en vistrips, culturele uitstappen en winkelexcursies naar de naburige eilandjes.

bottom of page