top of page
Image by Petr Slováček

OVER ONS

jill foto.jpg

Jill Van Craen

Ik ben een gepassioneerd reiziger en mede-oprichter van Golden Cactus Travel. Als reisadviseur neem ik het voortouw in het contact met klanten en beheer persoonlijk al de reisdossiers.

Na mijn studies Geschiedenis en Internationale politiek ben ik in de bedrijfswereld gestapt, maar de passie om te ondernemen en vooral voor reizen was te sterk aanwezig. Na een intensieve omscholingsperiode werd Golden Cactus Travel, ons onafhankelijk boutique reisbureau, in 2018 opgericht. Het uitgangspunt was om de traditionele troeven van een echt reiskantoor te combineren met een moderne blik op (rond)reizen naar alle hoeken van de wereld.

De passie voor reizen en hotels kreeg ik van kinds af aan mee door talloze reizen door Zuid-Europa; vooral Portugal, Spanje, Italië en Griekenland. Mijn liefde voor Spanje werd verder verdiept tijdens een Erasmus-jaar in de historische stad Granada.

Ik heb ook altijd een grote passie gehad voor Azië en heb mooie reizen gemaakt naar landen zoals Thailand, Sri Lanka, Nepal, Myanmar en Laos. 

Tijdens mijn Master Internationale politiek heb ik de focus gelegd op het Midden-Oosten en heb hierdoor een maand mogen studeren en rondreizen in het wondermooie en gastvrije Jordanië.

Ik word achter de schermen bijgestaan door mijn echtgenoot Mitch Windsor. Een Engelsman, die sinds 2017 in Belgie woont, met ook een grote passie voor reizen. Mitch heeft vroeger in Australië gewoond en heeft na zijn studies een half jaar doorheen Latijns-Amerika rondgetrokken. Ik kan altijd op zijn uitgebreide kennis van deze gigantische regio rekenen voor het plannen van reizen op maat naar o.a Argentinië, Brazilië, Chili, Paraguay, Peru en Bolivia.

Sinds de komst van ons zoontje Ricky in 2021 hebben (avontuurlijke) familiereizen ook geen geheimen meer voor ons. Onze eerste verre reis samen hebben we naar Zuid-Afrika gemaakt. Dit jaar trekken we met ons drie naar Mauritius!

HOE WERKEN WIJ?

Image by Emile Guillemot

01

Kennismaking en bestemmingskeuze

Wij werken uitsluitend op afspraak zodat we de tijd nemen om jouw reiswensen te bespreken zonder dat je moet wachten. Omdat het eerste gesprek heel belangrijk is om de wensen van jou en jouw reisgenoten te leren kennen, doen we dit liever bij ons op kantoor (de koffie staat ook altijd klaar!). Indien dit niet mogelijk is, dan kunnen we uiteraard een (video)call inplannen voor een moment die past voor jou.

02

Offerte op maat

Op basis van het eerste gesprek gaan wij, samen met onze lokale partners, aan de slag met de opmaak van een gedetailleerde en gepersonaliseerde offerte binnen het door jouw opgestelde budget. Wil je iets veranderen? Geen probleem. We passen de reis samen met jou aan tot je tevreden bent.

Image by Mathew Schwartz
Image by Willian Justen de Vasconcellos

03

Finetunen en boeken

Nu wordt het spannend. Zodra het reisprogramma volledig aan jouw wensen voldoet, zijn we klaar om de boeking af te ronden. Daarna nemen we contact op met onze lokale partners om de laatste details af te ronden en jouw reis definitief te maken. 

04

Aftellen

Het aftellen begint echt. Ongeveer tien dagen voor afreis ontvangen je alle reisdocumenten, inclusief een leuke reisgids. Onze lokale partners zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt tijdens je reis.

Image by Rayyu Maldives
Image by Jerry Zhang

05

Welkom terug!

We contacteren je bij thuiskomst om te vragen hoe de reis is verlopen. Feedback van onze klanten is heel belangrijk, dus wees eerlijk en laat ons weten wat jouw reis zo speciaal maakte. Langetermijnrelaties met onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na terugkeer staan we klaar om samen het volgende avontuur te plannen!

REISSOUVENIRS

bottom of page