top of page
Image by Petr Slováček

OVER ONS

DSCF6254_edited.jpg

Jill Van Craen

Na mijn studies geschiedenis ben ik in de bedrijfswereld gestapt, maar de passie om te ondernemen en vooral voor reizen bleek te sterk aanwezig. Na een intensieve omscholingsperiode werd Golden Cactus Travel, ons onafhankelijk boutique reisbureau, in 2018 opgericht.

 

Als persoonlijke reisadviseur neem ik het voortouw in het contact met de klanten maar wordt hierin achter de schermen bijgestaan door mijn echtgenoot Mitch Windsor. Geboren en getogen in Engeland, hoe kan het ook anders met zo’n naam, maar ondertussen zeer thuis in ons Belgenland.

 

Onze gebundelde reiservaring naar alle uithoeken van de wereld onderhouden we graag door gerichte prospectiereizen. Sinds de komst van onze zoon hebben (avontuurlijke) familiereizen ook geen geheimen meer voor ons. Deze persoonlijke kennis combineren we met de knowhow van een kwalitatieve groep aan bestemmingsspecialisten en lokale partners. Zo kunnen we onze klanten met veel expertise voor, tijdens en na hun reis bijstaan.

 

Naast rondreizen op maat richten we ons ook op luxe reizen. Maar wat is luxe? Het is een veelzijdig maar subjectief begrip en wij proberen dit in zijn totaliteit te vervatten in onze service en ons aanbod: ervaringsgerichte reizen, gepersonaliseerde reizen, focus op duurzaamheid en zorgeloosheid. Qua hotels leggen wij de focus op kleinschaligheid maar ook op de klassieke tijdloze luxe.

HOE WERKEN WIJ?

Image by Emile Guillemot

01

Kennismaking en bestemmingskeuze

Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij de tijd nemen om jullie reiswensen te bespreken zonder dat je moet wachten. Omdat het eerste gesprek heel belangrijk is om de wensen van jou en jouw reisgenoten te leren kennen, doen we dit liever bij ons op kantoor (de koffie staat ook altijd klaar!). Indien dit niet mogelijk is, dan kunnen we uiteraard een (video)call inplannen voor een moment die past voor jou.

02

Offerte op maat

Op basis van het eerste gesprek gaan wij, samen met onze lokale partners, aan de slag met de opmaak van een gedetailleerde en gepersonaliseerde offerte binnen het door jou opgestelde budget. Wil je iets veranderen? Geen probleem. We passen de reis samen met jou aan tot je tevreden bent.

Image by Mathew Schwartz
Image by Willian Justen de Vasconcellos

03

Finetunen en boeken

Nu wordt het spannend. Zodra jouw reisprogramma volledig aan jouw wensen voldoet, zijn we klaar om de boeking af te ronden.

(Bij boeking vragen we een voorschot (50% van de totale reissom). Het saldo wordt betaald zes weken voor afreis.)

Daarna nemen we contact op met onze lokale partners om de laatste details af te ronden en jouw reis definitief te maken.

Nu hoef je alleen nog maar achterover te leunen en te ontspannen terwijl wij alles voor je regelen.

04

Aftellen

Het aftellen begint echt. Ongeveer tien dagen voor afreis ontvangen jullie alle reisdocumenten, inclusief een leuk reisgids. Onze lokale partners zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt tijdens je reis.

Image by Rayyu Maldives
Image by Rayyu Maldives

05

Welkom terug!

We contacteren je bij thuiskomst om te vragen hoe jouw reis is verlopen. Feedback van klanten is heel belangrijk voor ons, dus wees eerlijk en laat ons weten wat jouw reis zo speciaal maakte. We bouwen op deze manier ook lange termijn relaties met onze klanten – vaak als ze net terug zijn beginnen ze aan hun volgende avontuur te plannen!

bottom of page