top of page

Waarom een reisagent gebruiken?

Bijgewerkt op: 18 mei 2018

Onze meerwaarde: 'service en kwaliteit'.

Een paar jaar geleden leek het reisbureau met uitsterven bedreigd. Iedereen wou zijn reis online boeken, zonder tussenkomst van een reisagent maar de zaken blijken te keren. Steeds meer en meer consumenten kiezen opnieuw voor een reisbureau en de hoofdreden hiervoor is de goede service en de dienstverlening ook bij een probleem ter plaatse. Mensen kijken echt uit naar hun reis en willen niet voor onaangename verassingen komen te staan .

"Dat we in digitale tijden leven, zal niemand ontkennen, maar dat wil daarom niet per se zeggen dat klassieke dienstverleners geen plaats meer zouden hebben op de markt. Kwaliteit en service komen altijd bovendrijven. Bovendien stapt ‘het reisbureau’ mee in het digitale verhaal."

De troeven van een reisbureau

Een reisbureau is méér dan louter een plaats om je hotel te boeken. Je kan er ook terecht voor gespecialiseerd advies over o.a. interessante locaties, gepaste vluchten en lokale excursies. Een reisbureau kan het aanbod aanpassen aan je behoeften en je profiel. Dat is geen overbodige luxe: het spreekt voor zich dat je voor een business trip andere behoeftes hebt dan wanneer je met je gezin reist. Verder worden reisbureaus streng gecontroleerd, waardoor je van extra rechtszekerheid en waarborgen geniet. Ze moeten verzekerd zijn tegen financieel onvermogen en zijn aangesloten bij een overkoepelende beroepsvereniging die ook de rechten van hun klanten behartigd.


Mocht je nog niet overtuigd zijn, kom gewoon eens langs. Wij zullen je niet ontgoochelen!

232 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page