top of page

Say yes to the honeymoon

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2022

Huwelijksreizen op maat met oog voor detail

3 X Perfect

Gaan jullie trouwen? Van harte proficiat wegens Golden Cactus Travel! Na de perfecte dag, hoort een perfecte reis en laat een huwelijksreis nu net het perfecte excuus zijn om iets speciaals te doen. Tijd om een aantal zaken van die bucketlist af te vinken! Puur genieten in een luxe accommodatie op een exotische zonbestemming of liever een actieve honeymoon waarbij je er avontuurlijk samen op uit trekt? Of waarom geen combinatie? Van parelwitte stranden tot de besneeuwde top van de Kilimanjaro, alles is mogelijk!

"Bij Golden Cactus Travel houden wij rekening met jullie droombestemming, de reisperiode, budget, en de speciale attenties die niet mogen ontbreken op een huwelijksreis."

Een goed moment om jullie huwelijksreis te beginnen plannen is elf maanden voor vertrek zodat je zeker de interessante vroegboekkortingen niet misloopt. Kom voor een eerste kennismaking langs tijdens de kantooruren of maak een afspraak. Met de info van dit gesprek gaan wij aan de slag en maken een eerste uitgebreide offerte op. Omdat we volledig op maat werken, kan deze zoveel als nodig worden aangepast tot dat jullie 100% tevreden zijn.


"Wij werken samen met de meest ervaren bestemmingsspecialisten zodat we jullie met de beste expertise wereldwijd kunnen bijstaan."

Experience Honeymoon

Een aantal weken voor afreis liggen jullie reisdocumenten klaar, samen met een persoonlijke attentie vanwege Golden Cactus Travel. Je hoort het, wij regelen voor jullie een onvergetelijke huwelijksreis: zonder zorgen en met een persoonlijke service!

249 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page