top of page

Een andere kijk op groepsreizen


Naast onze individuele rondreizen op maat, merken wij een toenemende interesse in kwalitatieve groepsreizen naar bestemmingen buiten Europa. Hierdoor zetten wij graag onze partner anders dan anders, al lang een belangrijke speler op deze markt, in de kijker.


anders dan anders is een Vlaamse reisorganisatie met een uitstekende reputatie en meer dan 40 jaar ervaring in rondreizen naar verre bestemmingen. Je kan bij hun terecht voor onvergetelijke momenten in meer dan 40 landen. Azië, Afrika, Oceanië, Noord-Amerika, Midden-Amerika of Zuid-Amerika, ADA laat je de mooiste plekjes ter wereld zien! Elk jaar stoppen ze hun passie in meer dan 250 afreizen.


Wat kan je verwachten?

Zorgvuldig geselecteerde hotels op bijzondere locaties. Unieke programma's, authentieke ontmoetingen en onverwachte ervaringen. Maar je vindt het vooral terug bij de gepassioneerde Nederlandstalige reisleiders.


Je mag intense, pure ervaringen verwachten in kleine groepen van max. 20 deelnemers per reis. Kleinschaligheid en authenticiteit zijn dan ook de kernwaarden. Reken onderweg op persoonlijke service, comfortabel vervoer en zorgvuldig uitgekozen accommodaties op unieke locaties. Die service start al op de luchthaven, waar je persoonlijke assistentie krijgt bij check-in.


'All-inclusive' not as you know it

De formule is transparant: zo goed als alles is inbegrepen met een vaste prijs. De prijzen omvatten alle vluchten, transfers, overnachtingen en excursies van het programma. Maar dat is niet alles! Ook alle inkomgelden, taksen en fooien zijn inbegrepen. Het grootste deel van de reizen verloopt bovendien in volpension, enkel dranken zijn dan nog voor je eigen rekening. In de prijs zit standaard ook een bijstandsverzekering alsook een bagageverzekering inbegrepen, die je de nodige zekerheid biedt. Een optionele annulatieverzekering kan je indien gewenst afsluiten. Alles wat inbegrepen en niet inbegrepen zit, staat duidelijk weergegeven per reis. Je weet dus perfect wat je mag verwachten.


Golden Cactus Travel is een specialist in rondreizen en luxe reizen voor bestemmingen binnen en buiten Europa. We begeleiden je graag in het uitkiezen van de perfecte groepsreis en samen met anders dan anders bezorgen wij je een zorgeloze reis, waarbij je maar één ding moet doen: genieten!


Contacteer ons via contact@goldencactustravel.be, 016/60.66.87, of via onze website om je groepreis met anders dan anders te bespreken.Nieuwe brochure 2024 - 2025

De anders dan anders rondreizen voor 2024 - 2025 vind je vanaf nu terug in de online versie van de brochure. Graag een papieren exemplaar, contacteer ons en wij leggen er één voor jou opzij!

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page