top of page
Image by Georgy Trofimov

ATLANTIS THE PALM DUBAI*****

Luxeresort, volledig in het teken van de verloren stad Atlantis. Er zijn verschillende grote aquaria met tropische vissen, haaien en dolfijnen. Het hotel herbergt een bijzonder waterpark waar u met dolfijnen kan zwemmen.

LIGGING

Het Atlantis the Palm hotel is gelegen op “The Palm Jumeirah” in Dubai. Het ligt op zo’n 35 kilometer van de luchthaven van Dubai.

ACCOMMODATIES

In de “Royal Towers of Atlantis” bevinden zich de prachtig ingerichte kamers. Elke kamer biedt een prachtig uitzicht over zee of over Palm Island. Het hotel beschikt in totaal over meer dan 1.500 kamers en suites die van alle luxe zijn voorzien. U heeft de keuze uit diverse kamertypes, gaande van “deluxe rooms” tot “royal suites”. Erg bijzonder zijn de “lost chambers suites”. Uw suite bevindt zich onder water waardoor u kan genieten van een fenomenaal zicht op het onderwaterleven van de lagune.

FACILITEITEN

Het hotel beschikt over maar liefst 17 eetgelegenheden. Eén van die restaurants is het wereldberoemde “Nobu” restaurant, waar u gerechten kan proeven met Aziatische invloeden. Bij het hotel hoort ook het waterpark “Aquaventure”. Eén van de glijbanen gaat 75 meter stijl naar beneden, waarna u uitkomt in een glazen tunnel langs een lagune met haaien. Er is ook een lange “wild river”, veel zwembaden en een groot zandstrand. Het complex beschikt over een ruime spa en een fitnesscentrum met aerobicszaal. Aan het strand kan u tal van watersporten beoefenen. De nacht kan u doorbrengen in de nachtclub of in allerlei bars. U kan ook naar hartenlust shoppen langs de winkelpromenade, met diverse boetieks van bekende merken.

bottom of page