top of page

TANZANIA & ZANZIBAR

HONEYMOON

Tanzania is één van de meest indrukwekkende Afrikaanse landen met een spectaculair wildbestand. Het is dé plek voor die onvergetelijke safari ervaring. Er zijn vele nationale parken en reservaten waarvan Serengeti en de Ngorongoro-krater de meest bekende zijn. Ideaal in combinatie met het groene eiland Zanzibar dat zich vlak voor de kust van Tanzania bevindt. Op dit tropisch paradijs kan u genieten van parelwitte zandstranden en snorkelen door de adembenemende koraalriffen in kristalhelder water. Op Zanzibar kan u ook cultuur opsnuiven in het historische Stone Town.

NGORONGORO KRATER

Met een diameter van zestien kilometer wordt de Ngorongoro-krater beschouwd als het achtste wonder van de natuurlijke wereld en er zijn aanwijzingen dat deze ongeveer drie miljoen jaar oud is. Tegenwoordig maakt de dramatische achtergrond, samen met de rijkdom en het dierenleven - zo'n 25.000 dieren - de krater tot een van de meest opwindende locaties van Tanzania.

SERENGETI

De uitgestrekte vlakte van de Serengeti is een podium voor de spectaculairste natuurshow op aarde, 'The Great Migration'.  Een echt niet te missen ervaring voor uw bezoek naar Tanzania.

LAKE MANJARA

Gelegen aan de voet van de Great Rift Valley, vindt u het Lake Manyara National Park. Dit park is bekend om de boomklimmende leeuwen en grote zwermen roze flamingo's. Hier behoren safari's rond het meer, kanosafari's en boottochten tot de mogelijkheden. Het buitengewoon vogelleven maakt deze plek wereldberoemd.

KILIMANJARO

Willen jullie echt iets anders doen? Een beklimming van de Kilimanjaro zorgt voor een ongelooflijke ervaring. Uiteraard is het uitzicht hierop tijdens uw safari ook al best impressionant!

HET PARADIJS VAN ZANZIBAR

Na onvergetelijke dagen in de bush, is het tijd om te ontspannen en echt tot rust te komen - een korte vlucht naar Zanzibar brengt je naar dit idyllische paradijs voor een onvergetelijke strandvakantie. Een perfecte afsluiter voor uw perfecte huwelijksreis​. Voor diegenen met nog zin in avontuur, ga het binnenland van Zanzibar in om de mangrove- en bosecosystemen in het Jozani-reservaat te verkennen, of snuif de geschiedenis en cultuur op in de straten van Stone Town.

ONZE TOPPERS

zanzibar zuri aerial beach.jpg

ZURI ZANZIBAR

Zuri ligt op het mooiste strand van Zanzibar en combineert invloeden uit het hele Afrikaanse continent en de Indische Oceaan. Het is de belichaming van trendy elegantie. 55 bungalows, suites en villa's liggen verspreid over tropische kruidentuinen. De drie restaurants nemen uw smaakpapillen mee op reis. Dit boektiekhotelletje zal uw hart veroveren! KLIK HIER

zanzibar residence.jpg

THE RESIDENCE ZANZIBAR

Verscholen tussen 32 hectare palmboomplantage zet The Residence nieuwe normen voor comfort en luxe aan de zandstranden van Zanzibar. Dit op Afrika-Omani geïnspireerde hotel ligt aan een kilometerslang tropisch strand. Als de zee u niet meteen verleidt, stap dan op de fiets en verken de omgeving! KLIK HIER

safaris-in-tanzania-andbeyond-ngorongoro

NGORONGORO CRATER LODGE

De &Beyond Ngorongoro Crater Lodge is gebouwd in de westelijke rand van de Ngorongoro-krater die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De 5-sterren lodge is gebouwd als een traditioneel Masaï dorp en ademt de sfeer uit van Afrikaanse mystiek en romantiekKLIK HIER

bottom of page