SICILIË: VERRASSENDE SMELTKROES

Vurig en temperamentvol: proef het beste van Sicilië, een intrigerend eiland met een rijke geschiedenis en prachtige natuur. Ontdek de pure smaken van de Siciliaanse gastronomie, het werelderfgoed van de barokvallei, de woeste Marslandschappen van de Etna en bruisende steden zoals Palermo en Catania.

WANNEER

mei - sept

VANAF

€ 1529 p.p. (excl. vluchten)

DUUR

15 dagen

REISTIJD

2,5 uur

ITINERARY

Dag 1: Brussel - Palermo

Aankomst in Palermo en bezoek aan Monreale met zijn majestueuze kathedraal uit de 12de eeuw - sublieme mozaïeken met tekeningen uit het oude en nieuwe testament.

Dag 2: Palermo

Een volle dag om Palermo te verkennen: de Cappella Palatina in het koninklijk paleis, de kathedraal, het Palazzo Pretoria met zijn prachtige fontein en het Stadhuis.

Dag 3: Milazzo - Lipari

Vertrek naar Milazzo voor inscheping naar Lipari, een van de Eolische Eilanden.

Dag 4: Lipari

Wandeling in het pittoreske stadje Lipari of een excursie naar een van de andere Eolische eilanden (optioneel). Diner in een toprestaurant van Lipari.

Dag 5: Lipari - Milazzo - Taormina

Terug naar Milazzo en vertrek naar Taormina

Dag 6: Verona

Welkom in de aangename stad van Romeo en Juliet, met haar imposante 'arena' (1ste eeuw na Chr.) en met de 'Piazza delle Erbe', een prachtig plein met een gezellige markt.

Dag 7 - 8: Venetië 

Inlevering huurauto en boot naar het centrum. Venetië, dat is het 'Canal Grande' met zijn gondels, de 'Basilica di San Marco', het 'Palazzo Ducale' en meer dan 50 kerken, maar ook de stad van carnaval en regatta’s. Verken ook typische wijken van de stad, o.a. Castello, San Polo en de joodse wijk. U logeert twee nachten in Hotel L'Orologio.

Dag 9: Venetië - Brussel

U neemt de boot naar de luchthaven. Terugvlucht.

REGIOKAART

OOK AANGERADEN VOOR U

PROEVEN VAN EMILIA-ROMAGNA
VALLE D'AOSTA EN PIEMONTE
SCHETSEN VAN PORTUGAL
Show More

Juridisch | Privacy Policy

©2018 Golden Cactus Travel BVBA

BE 0689.679.304