First Minutes: de nieuwe Last Minutes

Bijgewerkt op: 11 aug. 2018

De grootste keuze aan de laagste prijsgarantie

Bij Golden Cactus Travel willen wij de beste kwaliteit aan onze klanten voorstellen voor hun budget. Hierdoor willen wij graag even stilstaan bij de voordelen van vroegboekkortingen. De trend is namelijk de laatste jaren enorm aan het verschuiven van last naar first minutes. De beste prijsgarantie is voor de vroege beslissers, die er dan ineens ook nog de volledige beschikbaarheid van hotels en vluchtplaatsen bovenop krijgen!


Vroegboekkortingen

De meeste hotels in het winteraanbod bieden een interessante vroegboekkorting aan. Dit geldt vaak tot het winterreisseizoen begint. De volgende periode is net begonnen bij Thomas Cook die recentelijk hun winterzonbrochures uitbrachten. De vroegboekkortingen gelden voor exotische of vliegvakanties geboekt vóór 30/09, voor afreizen tussen 25 oktober 2018 en 3 april 2019. Hiernaast is er ook de prijsgarantie voor vroege boekers: wordt uw vakantie twee weken voor vertrek goedkoper, dan krijgt u automatisch een waardebon met het prijsverschil.


Ook bij de meer niche en à la carte spelers levert vroeg boeken zijn voordelen op: hun hotelgamma is nog beschikbaar aan brochureprijzen i.p.v. aan dagprijzen wat u vaak gratis nachten, andere extra’s en voordeligere tarieven oplevert.

"Met een vroege boeking ontvangt u niet alleen interessante kortingen, maar heeft u ook zoveel meer keuze qua bestemmingen en verblijven dan in vergelijking met de Last Minute-reiziger"

Andere voordelen

Bovenop vroegboekkortingen kan de ‘First Minute’-reiziger ook nog een heel aantal andere voordelen op de kop tikken. Pegase geeft een hoger kamertype bij alle boekingen voor de winterzonvakanties tot en met 30/09/2018 en geeft zo een upgrade van maximum € 500 cadeau! Thomas Cook biedt bovenop vroegboekkortingen van 700 EUR nog eens gratis privéluchthavenvervoer of 100 EUR extra korting bij vertrek vanuit Brussels Airport.


Niet te missen!

Interesse in een winterzonvakantie? Aarzel niet om langs te komen om de nieuwe brochures af te halen of om een prijsofferte aan te vragen. Wij gaan dit met plezier na of geven u vriendelijk advies over uw volgend verblijf. Geen vakantie deze winter gepland? Houdt dan zeker deze info in uw achterhoofd voor uw zomervakantie in 2019!193 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven