CANADA

SELF-DRIVE

Oost Canada: Wildernis en Walvissen

Fly & Drive

WANNEER

mei - okt

VANAF

€ 1073 p.p (excl. vlucht)

DUUR

14 dagen

REISTIJD

7.5 uur

Voorgesteld Programma:

Dag 01 : Montreal

Aankomst te Montreal. Afhaling van uw huurwagen en rit naar uw hotel voor check-in. Montreal is een levendige stad met een warmte en charme die zijn gelijke niet heeft in Noord-Amerika. Het is tevens een ontmoetingsplaats van de Engelse en Franse cultuur, een stad die bruist van het leven met een moderne dynamiek en een oude warme charme.

U verblijft in Montreal.

Dag 02: Montreal

Vrije dag om Montreal te verkennen.

Dag 03: Montreal - Saint-Michel-Des-Saints

Vandaag rijdt u naar de regio Quebec, beter gekend als Lanaudière. Deze streek, gelegen tussen de St. Lawrence en de Laurentiaanse bergen, staat bekend om zijn harmonie van cultuur, natuur en het buitenleven. Lanaudière’s populaire naam, “de groene regio”, is een nauwkeurige omschrijving die het gebied karakteriseert. Net buiten Saint-Michel-Des-Saints vindt u een prachtige herberg, gelegen aan de oevers van Lac Taureau. Hier vindt u tal van mogelijke activiteiten die u kan doen.

Dag 04: Saint-Michel-Des-Saints

Breng de dag door in de omgeving. U kan er kiezen tussen verschillende watersporten op het meer, waaronder kanoën en zeilen. Andere activiteiten in de omgeving zijn fietsenverhuur, golfen en wandelen.

Dag 05: Saint-Michel-Des-Saints - Saint Paulin (120 km)

Vandaag rijdt u door het prachtige platteland van de Lanaudiere regio, terug richting de St Lawrence rivier. Je bestemming voor vanavond is Saint Paulin, net buiten Trois Rivieres.

Dag 06: Saint Paulin

Verken de omgeving en kies uit de diverse activiteiten die het hotel en de omgeving u aanbieden. Zwemmen, wandelen, mountainbiken en tennis zijn allemaal beschikbaar ter plaatse. U kan ook een bezoek brengen aan de Magnan Falls. Het park omvat een natuurcentrum en een interpretatiepaviljoen waar bezoekers alles kunnen leren over de watervallen en de geschiedenis van het park.

Dag 07: Saint Paulin - Saint Felicien (327 km)

Vandaag vertrekt u vroeg naar het Lac St. Jean gebied, de thuisbasis van de Bluets, zoals de lokale bevolking zichzelf noemt. Ontdek de inheemse kunst in Pointe Bleue, in het enige Montagnais museum van Canada of neem de kabelbaan in Val-Jalbert naar de top en geniet van het uitzicht over de streek.

Dag 08: Saint Felicien

Vrije dag om Saint Felicien en omgeving verder te ontdekken.

Dag 09: Saint Felicien - Tadoussac (250 km)

U rijdt vandaag langs prachtige kliffen en landschappen die u zeker zullen boeien.  U komt aan in het kleine dorp Tadoussac, aan het begin van de Saguenay Fjord.

Inbegrepen: Whale watching cruise. Ga aan boord van één van de cruiseschepen/zodiacs en hopelijk kan u een walvis spotten die op zoek is naar eten.

Dag 10: Tadoussac - Quebec City (220 km)

Reis door het prachtige Charlevoix-gebied langs de St. Lawrence River. U kunt een bezoek brengen aan het elegante Richelieu landhuis en het Charlevoix casino in Pointe au Pic. Dichter bij Quebec City, kan u een bezoek brengen aan de kliffen en watervallen van Ste-Anne Falls of de Chasm, de geweldige basiliek in Sainte Anne de Beaupre. Het Montmorency Falls Park, net ten oosten van Quebec City is een prachtig park en biedt een spectaculair uitzicht op de 83 meter hoge watervallen, de St. Lawrence River en de zuidelijke kust van Quebec. 

Dag 11: Quebec City

Quebec City, een stad om verliefd op te worden. De stad heeft charme, is trots op zichzelf en is gracieus doch eenvoudig. De stad heeft alles wat ze nodig heeft, een mooie ligging aan de St Lawrence rivier, een onschatbare architecturale erfenis, een rijk en kleurrijk verleden en bovenal, een warm hart dat bruist van een ongekende “joie de vivre”, die zo typisch is voor de stad en dit al eeuwen lang.

Dag 12: Quebec City - Orford (233 km)

De reis van vandaag brengt u naar het gebied, gelegen in het hart van de Appalachische uitlopers, waar talrijke bergtoppen elkaar ontmoeten. Vervolgens gaat u door de historische oostelijke wijken van Quebec, waar u enkele van Canada’s meest pittoreske gemeenschappen vindt, rijk aan Angelsaksische charme. Stop bij meren, bossen en schilderachtige dorpen in de Victoriaanse stijl.

Dag 13: Orford

Snuif de sfeer en charme van de streek op. Hoogtepunten zijn de stad Lac-Brome, Magog, Knowlton, North Hatley en Sherbrooke, waar u een aantal authentieke winkels vindt voor dat perfecte cadeau/souvenir. 

Dag 14: Orford - Montreal (144 km)

Check out en u rijdt met uw huurwagen terug naar de luchthaven van Montreal. Hier geeft u de wagen binnen en checkt u in voor uw vlucht.

Inbegrepen:

  • De prijs is gebaseerd op basis van 3* hotels. Indien de vermelde hotels geen beschikbaarheid meer hebben, dan trachten wij u een alternatief evenwaardig hotel aan te bieden.

Niet inbegrepen:

  • Een eventuele huurwagen is niet inbegrepen in de prijs, verschillende categorieën mogelijk, prijs op aanvraag.

  • De eventuele tolgelden voor ferry en bruggen zijn niet inbegrepen

  • Internationale vluchten zijn niet inbegrepen

  • Toegangsgelden tot de nationale parken zijn ter plaatse te betalen

  • Kosten internationaal paspoort en ETA formaliteiten zijn niet inbegrepen

  • Alle items die niet vermeld worden als specifiek inbegrepen zijn dit dan ook niet

In samenwerking met Destination Green
Programma onder voorbehoud van bevestiging

Juridisch | Privacy Policy

©2018 Golden Cactus Travel BVBA

BE 0689.679.304