GEZIN & KIDS

Vakanties op maat van heel het gezin!

Uiteraard ziet een reisdag met kinderen er net ietsjes anders uit, maar dat betekend niet dat uw favoriete reisformule geen optie meer is. Wij helpen u graag elke soort vakantie af te stemmen op wat kinderen en ouders graag willen doen op reis. Hieronder vindt u een paar voorbeelden uit ons aanbod van reisprogramma’s die helemaal afgestemd zijn op het tempo van een gezin. De niche touroperators waarmee wij samenwerken kennen hun bestemmingen door en door zodat u zonder zorgen op vakantie kan vertrekken. Jullie zullen nog lang napraten over deze  unieke reiservaringen!

DE AZOREN

PARADIJSLIJK GENIETEN

De Azoren is een archipel van negen eiland in de Atlantische Oceaan en biedt een fantastische verscheidenheid aan landschappen. Het is een ‘Tuin Van Eden’ voor liefhebbers van de natuurelementen in hun puurste en meest verscheiden vorm. Op de Azoren kunnen jullie gaan walvissen spotten in de oceaan, een jeep safari maken naar Sete Cidades, afdalen in de krater van een vulkaan en genieten van de unieke fauna en flora tijdens boeiende wandeltochten. Het hele jaar door is de temperatuur eerder mild en zacht maar de beste reisperiode valt echter tussen mei en september, ideaal dus om tijdens de zomervakantie naartoe te trekken.

NAMIBIE

VEILIG REIZEN

Namibië is een enorm veilig land en door de afwisseling van prachtige natuur en safari’s ideaal om een rondreis te doen. Je kan kiezen voor een individuele rondreis met je gezin of om aan te sluiten bij een groepsreis met andere gezinnen. Ontdek de grootste duinen ter wereld, de vreemdste rotstransformaties, de big five en een ontmoeting met de himba. Een goed alternatief  voor Etosha dat niet volledig in malariavrij gebied ligt is Erindi, een privaat wildreservaat gelegen op een uitgestrekte hoogvlakte. Een bijkomend voordeel voor kinderen is de keuken die eerder Westers eten serveert met een Afrikaans tintje.

DISNEYLAND PARIJS / DISNEYWORLD FLORIDA

ONTDEK DE MAGIE

Ontdek de twee Disney parken nabij Parijs waar vijftig attracties, adembenemende shows en onvergetelijke ontmoetingen met Disney Figuren je verbeeldingen overtreffen. Kies uit de zeven Disney Hotels in het hart van de magie, het nieuwe Villages Nature Paris of andere hotels in de buurt van de parken. Geen zin om met de wagen te gaan? Wij boeken een rechtstreeks ticket met de TGV zodat u zonder zorgen kan genieten. Liever eens iets anders? Bezoek de vier themaparken van Disneyworld tijdens een rondreis in Florida op maat van je kinderen.

THOMAS COOK FAMILY RESORTS

LOLLO & BERNIE KIDS CLUB

Uit het grote gamma pakketreizen op de markt hebben wij gekozen voor de familieresorts van Thomas Cook. Zij bieden topklasse vakanties voor families, in Scandinavisch design en gelegen aan de mooiste stranden. Ze bieden zwembaden voor alle leeftijden, een Kids Clubs met hun populaire mascottes Lollo & Bernie, tal van sportactiviteiten, familishows en een welness. Gasten kunnen kiezen uit goed ontworpen, veelzijdige kamers die ideaal zijn voor gezinnen met baby’s en jonge kinderen maar ook voor tieners.

Please reload

Juridisch | Privacy Policy

©2018 Golden Cactus Travel BVBA

BE 0689.679.304