CRUISE

Welkom aan boord!

Bij Golden Cactus Travel bieden wij onze klanten cruises aan op alle wereldzeeën en rivieren. Wij helpen u de juiste ervaring te selecteren die het best bij uw verwachtingen past. De keuze aan schepen en specialisaties is immers veel groter dan u zich kan inbeelden! Hieronder enkele voorbeelden uit ons aanbod.

ZUID-AFRIKA

8-daagse riviercruise

portugal douro green.jpg

Aan boord het MS Douro Spirit!

Vanaf

€1798 p.p.

DOURO DISCOVERY

MINICRUISE OP DE MIDELLANSE ZEE

CITYTRIP OP ZEE

Heeft u slechts enkel dagen om te rusten? Waarom niet kiezen voor een minicruise op de Middellandse zee van 4 tot 6 dagen. U kan vanop zee een aantal aantrekkelijke bestemmingen ontdekken: Rome, Venetië, Barcelona, Palma de Mallorca, Valletta en veel meer! Laat je verwennen en ontdek dagelijks een nieuwe stad. Misschien doet u hier wel inspiratie op voor uw volgende citytrip.

KROATISCHE EILANDEN AAN BOOD VAN EEN JACHT

BETAALBARE LUXE

De boten varen dagelijks niet zo ver door de beperkte afstand tussen de aanlegplaatsen (Split, Dubrovnik, Zadar, Sibenik, Hvar, Korculma, Bol, enz.). In de ochtend kan u de kust observeren aan bord en een plons nemen in zee. In de loop van de namiddag meren de boten aan en blijven ze aan ‘s avonds en ‘s nachts aan wal zodat u ter plaatse kan gaan dineren. Laat u verrassen door de aantrekkelijk prijs voor deze unieke ervaring!

RIVIERCRUISE VAN MOSKOU NAAR SINT-PETERSBURG

GESCHIEDENIS VAN RUSLAND

De Romanov familie is vrijwel de bekendste tsarenfamilie van Rusland. Voor hen was reizen over de Wolga een gebruikelijke manier van verplaatsen. Ervaar dit zelf en vaar over de meren, rivieren en kanalen die  Moskou en Sint-Petersburg met elkaar verbinden. Tijdens u verblijf in deze twee prachtige steden kan u overnachten in een hotel om zo sfeer en cultuur beter te kunnen beleven.

EXPEDITIE & AVONTUUR

EXPLORATIEREIZEN

Wilt u graag in de voetsporen treden van ontdekkingsreizigers dan is een expeditie iets voor u op bestemmingen zoals de Zuidpool, de Noordpool, de Galapagoseilanden, het Amazonegebied, Papoea- Nieuw Guinea, enz.. Vaak beschikken de schepen ook over rubberboten om de fauna en flora nog beter te kunnen bestuderen. Als reiziger kan u ook profiteren van de know how van de bemanning waaronder wetenschappers, fotografen natuurkenners en andere experts.

MEKONG CRUISE

AUTHENTIEK ASIE

Geniet van de authenticiteit en onbetreden paden van Zuid-Vietnam en de natuurpracht, gastvrijheid en culturele rijkdommen van Cambodja. Ontdek de mysteries van de Mekong, laat u meevoeren naar het tijdperk van de Kmer en bewonder de Tempels van Ankor tijdens een prachtige natuur- en cultuur exploratiereis.

Please reload

Juridisch | Privacy Policy

©2018 Golden Cactus Travel BVBA

BE 0689.679.304